Musicals på Broadway i New York!

Velkommen musical-fan! Her finder du en liste over alle musicals der spiller på Broadway i New York. Du kan nemt sortere efter, hvilke forestillinger der er mest populære blandt danskere, den laveste pris, antal stjerner vores kunder har givet de forskellige musicals eller i alfabetisk orden fra A–Å. Vi ønsker dig en god tur til New York!

Musicals på Broadway i New York!
 
Sorter efter
Top 10
Pris
Antal stjerner
A - Å
Disney's The Lion King - Broadway

Disney's The Lion King - Broadway

4.8
(25)

The Lion King er en musicaloplevelse for hele familien! Ufattelig scenografi og kostumer, smuk musik og en rørende historie om Simbas rejse. Sikre dig dine billetter til denne vanvittig populære musical på Broadway!

Fra 1094 kr
The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera

4.8
(5)

Oplev Andrew Lloyd Webbers mesterværk Phantom of the Opera! Phantom of the Opera er den musical, der har spillet længst tid på Broadway og den har tryllebundet publikummer over hele verden. Fuldend din tur til New York og bestil dine billetter nu!

Fra 821 kr
Chicago

Chicago

5.0
(3)

Chicago er den amerikanske musical der har spillet længst tid på Broadway! Det er den medrivende historie om de to mordere Velma og Roxie. Bestil dine billetter til den prisvindende musical hjemmefra!

Fra 854 kr
Les Miserables

Les Miserables

4.5
(4)

Gå ikke glip af Cameron Mackintoshs legendariske produktion af Boubill og Schönbergs Les Misérables på Broadway i New York! Den ikoniske musical har vundet flere end 100 priser og er en must-see musical!

Fra 788 kr
Blue Man Group - New York

Blue Man Group - New York

The Blue Man Group er en af de forestillinger der ikke kan forklares, den skal ses! Forestillingen er både sjov, original og fyldt med energi! Sikre dig dine billetter hjemmefra og forbered dig på at blive forbløffet!

Fra 542 kr
Stomp

Stomp

4.8
(5)

Gå ikke glip af Stomp, det fantastiske og energifyldte show i New York. Showet har vundet en Drama Desk Award for 'Mest unikke teateroplevelse', og er netop det - et helt unikt show som bare skal opleves!

Fra 539 kr
Fuerza Bruta

Fuerza Bruta

Fuerza Bruta på Broadway i New York bør ses hvis du besøger "the Big Apple". Billetter til Fuerza Bruta på Broadway i New York kan købes lige her!

Fra 373 kr
Wicked - Broadway

Wicked - Broadway

5.0
(1)

Oplev den populære musical Wicked på Broadway! Wicked har vundet flere end 100 priser og er en musical der vil få dig til at grine, græde og tænke! Forudbestil dine billetter hjemmefra og glæd dig til en magisk oplevelse!

Fra 1003 kr
The Color Purple

The Color Purple

Oplev den glædefyldte musical The Color Purple (Farven lilla) på Broadway med Jennifer Hudson i hovedrollen. Musicalen The Color Purple giver nyt liv til den Pulitzer Prize-vindende fortælling med sjælefyldt jazz, gospel, ragtime og blues. Bestil dine billetter i god tid!

Fra 821 kr
School of Rock

School of Rock

School of Rock er en spritny musical baseret på den berømte film med Jack Black i hovedrollen. Med sin sensationelle live børnerockband er School of Rock en kærlig påmindelse om musikkens transformerende evner. Sikre dig dine billetter i god tid, det bliver helt sikkert en populær forestilling!

Fra 903 kr
Cirque du Soleil Paramour

Cirque du Soleil Paramour

Forbered dig på at blive blæst bagover af Paramour, en vild og passioneret ny oplevelse der på bedste vis forener det spetakulære Cirque du Soleil med den magiske historiefortælling og musik som definerer Broadway! Sørg for at få fat i dine billetter hjemmefra og få de bedste pladser!

Fra 953 kr
Disneys Aladdin - Broadway

Disneys Aladdin - Broadway

4.7
(3)

Kom med på et magisk flyvende tæppe med Disneys nye musical - Aladdin. Spiller nu på Broadway i New York. Bestil dine billetter hjemmefra og opdag en helt ny verden på en helt ny måde!

Fra 925 kr
The Book of Mormon

The Book of Mormon

Den nye musical fra skaberne af South Park, The Book of Mormon, spiller nu på Broadway! Musicalen har vundet et utal af priser og er virkelig et af det sjoveste shows nogensinde! Gå ikke glip af et godt grin - bestil dine billetter i forvejen!

Fra 1252 kr
Avenue Q

Avenue Q

Oplev den Tony Award-vindende musicalkomedie Avenue Q på Broadway! Muscialen kombinerer skuespillere og dukker i et hyldende skægt show! Avenue Q er sjovt og politisk ukorrekt. Bestil billetter allerede i dag!

Fra 622 kr
Kinky Boots

Kinky Boots

Kinky Boots er uden tvivl den nye must-see musical på Broadway! Med musik af den Tony- og Grammy-vindende popstjerne Cyndi Lauper, er det en feel-good og hjertevarmende musical! Husk at købe dine billetter hjemmefra!

Fra 738 kr
Fun Home

Fun Home

Musicalen Fun Home handler om grafikeren Alison, som pludseligt mister sin far. Tabet får hende til at grave dybt i hendes fortid for at fortælle historien om den omskiftelige, geniale og enestående mand, hvis temperament og hemmeligheder definerede hendes familie og liv. Bestil her.

Fra 903 kr
Something Rotten!

Something Rotten!

Fra medinstruktøren på The Book of Mormon og produceren bag Avenue Q kommer nu noget original...noget friskt, noget råddent. Something Rotten! er en verdenspræmiere musical om den musicalkomedie der startede det hele. Bestil dine billetter her!

Fra 490 kr
An American in Paris

An American in Paris

'An American in Paris' er den romantiske historie om en ung soldat, en smuk fransk pige og en utæmmelig europæisk by, som alle længdes efter en ny start efter krigen. Oplev den hjertevarme musical på Broadway i New York.

Fra 912 kr
Cagney

Cagney

Cagney er den dramatiske musical, der følger den legendariske James Cagney fra gadelivet i New York til hans success som en af de største stjerner i Hollywood!

Naked Boys Singing!

Naked Boys Singing!

Naked Boys Singing! er en musical komedie med original musik, der hylder mandlig nøgenhed. Bestil dine billetter til Naked Boys Singing på Broadway i New York her!

Hamilton

Hamilton

Hamilton er en ny musical om en sej ung immigrant som kom til at ændre USA for evigt - ingen ringere end Alexander Hamilton. Fra forældreløs til George Washingtons højre hånd, rebel til krigshelt til finansoverhoved, som fik en skeptisk verden til at tro på Amerikas økonomi, Hamilton er en udforskning af et politisk geni. Bestil her!

Fra 1401 kr
Jersey Boys

Jersey Boys

Oplev den Tony-prisvindende musical Jersey Boys! Den er set af over 1,5 mio. mennesker på verdensplan. Hitmusicalen baseret på historien om Frankie Valli and the Four Seasons er et must-see!

Fra 804 kr
The Marvelous Wonderettes

The Marvelous Wonderettes

The Marvelous Wonderettes i New York er en musikalsk rejse tilbage i tiden til 1958. Nyd de vidunderlige tylskørter og retrohits fra 50'er og 60'erne.

Fra 516 kr
Matilda the Musical

Matilda the Musical

Oplev den prisvindende musical Matilda på Broadway i New York! Matilda er den søde og sjove familiemusical om den særlige pige, Matilda, med en ekstraordinær fantasi. Bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 903 kr
Cats

Cats

Den prisvindende musikalske Cats er endelig tilbage på Broadway. Gå ikke glip af denne legendariske musical komponeret af Andrew Lloyd Webber, som vil tage dig med på en magisk rejse. Bestil dine billetter til Cats, og "let the memory live again"!

Fra 1374 kr
Sistas: The Musical

Sistas: The Musical

Sistas The Musical er en opløftende musical om en afro-amerikansk familie igennem generationer. Baseret på en række interviews med sorte kvinder, med en playliste med sange fra kendte kunstnere, inklusiv Billie Holiday og Beyoncé m.fl., fortæller Sistas the Musical om de kampe, glæder og triumfer ved at være sort og en kvinde i Amerika. Bestil billetter til Sistas The Musical ...

Fra 348 kr
Fiddler on the Roof

Fiddler on the Roof

En Broadway musicalklassisker vender tilbage - Fiddler on the Roof. Den originale produktion vandt 10 Tony Awards, inklusiv en særlig Tony for den længst tid spillende Broadway musical nogensinde. Sikre dig dine billetter, bestil online i dag!

Fra 903 kr
Shuffle Along

Shuffle Along

I 1921 blev den nye musical Shuffle Along mod alles forventning et stort Broadway-hit, og vi er sikre på, at succesen atter vil gentage sig!

Fra 1318 kr
New York Spectacular

New York Spectacular

New York Spectacular med legendariske The Radio City Rockettes fejrer sommeren i New York. Tag din familie med til Radio City Music Hall og glæd jer til en mindeværdig sommertur! Book dine billetter til New York Spectacular i dag!

Fra 428 kr
Beautiful: The Carole King Musical

Beautiful: The Carole King Musical

5.0
(1)

Oplev den prisvindende musical Beautiful: The Carole King Musical på Broadway! Beautiful er den ufortalte historie om Carole Kings rejse fra skolepige og superstjerne. Forudbestil dine billetter og forbered dig på en uforglemmelig aften!

Fra 1036 kr
The Great Comet

The Great Comet

Natasha, Pierre & The Great Comet Of 1812 har den multiplatin-sælgende musiker Josh Groban i hovedrollen i sin debut på Broadway. Inspireret af 70 sider fra "Krig og fred" (War and Peace) er denne nye musical blevet kritikerrost som levende og original. Bestil dine billetter her!

Fra 1111 kr
American Psycho

American Psycho

Musicalen American Psycho tager sin designermærke stil, sex og synthesizere med til Broadway! American Psycho er baseret på den bedstsælgende roman af Bret Easton Ellis. Bestil dine billetter her og få de bedste pladser i din valgte kategori!

Fra 638 kr
Radio City Christmas Spectacular

Radio City Christmas Spectacular

Skab nye vidunderlige juleminder med Radio City Christmas Spectacular i New York! Gå ikke glip af det traditionsrige og imponerende juleshow der fortsætter med at betage publikummer i alle aldre!

Fra 469 kr
Finding Neverland

Finding Neverland

Finding Neverland fortæller den fascinerende historie om, hvordan Peter blev Pan. Oplev denne familievenlige musical med musik af Take That-sangeren Gary Barlow. Bestil dine billetter hjemmefra og gør dig klar til en magisk show!

Fra 920 kr
She Loves Me

She Loves Me

Oplev Tony Award-vinder Laura Benanti (Gypsy) og tv-stjerne Josh Radnor fra How I Met Your Mother i den romantiske musicalkomedie She Loves Me på Broadway. Få fingerne i dine billetter her!

Fra 903 kr
The King and I

The King and I

Lincoln Center Theater er begejstrede for at kunne annoncere genopsætningen af Rodgers og Hammersteins elskede musical 'The King and I' fra foråret 2015. I 2008 vandt musicalen hele 7 Tony Awards, inklusiv bedste genopsatte musical, bedste musicalinstruktør, bedste scenografi, bedste kostumer, lys og lyd. Køb dine billetter her!

Fra 1177 kr
Waitress

Waitress

Waitress the Musical på Broadway i New York er herlig og gribende. Tony-vinderen Jessie Mueller spiller rollen som Jenna. Gå ikke glip af den sjove musical Waitress, når du kommer til New York!

Fra 838 kr
Bright Star

Bright Star

Den nye, originale musical Bright Star er inspireret af overraskende og sande begivenheder og er en rørende historie om kærlighed og tilgivelse i Amerikas sydstater i 1920-40'erne. Bestil dine billetter i dag og spring køen over til billetkontoret!

Fra 738 kr
Daddy Long Legs

Daddy Long Legs

Den nye musical Daddy Long Legs er baseret på den klassiske roman af Jean Webster, som inspirerede filmen af samme navn fra 1955 med Fred Astaire. Kritikkerne er ellevilde! Bestil dine billetter før din nabo!

Fra 489 kr
Himself and Nora

Himself and Nora

Det er en af verdens største romancer skrevet af Jonathan Brielle og instrueret af Michael Bush. Træd ind i en utraditionel og lidenskabelig kærlighedsaffære, der ændrede litteraturen for altid.

On Your Feet! The Story of Emilio and Gloria Estefan

On Your Feet! The Story of Emilio and Gloria Estefan

Gloria Estefan har solgt over 100 millioner pladser og optrådt på fyldte stadiumer over hele verdenen. Sammen med sin mand Emilio Estefan, har de sammen vundet 26 grammy-priser, men deres musik er kun halvdelen af historien. Få historien bag dette ikoniske par her!

Fra 589 kr
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv