Mamma Mia!

Mamma Mia!

på Broadhurst Theatre

Pris fra 851 kr

Dette livlige og højenergi show er en must-see musical for enhver ABBA-fan! Mamma Mia vil være en oplevelse du sent vil glemme fyldt med sjov, dans og sang. 

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til denne publikumsfavorit
- Få de bedste ledige pladser indenfor din valgte kategori
- Nyd musikken af ABBA

Hvad handler Mamma Mia om?
Historien handler om en ung kvinde der snart skal giftes, og hendes største ønske er at have sin far, hun aldrig har mødt, til at følge hende ned ad kirkegulvet. For at finde ud af hvem hendes far er, inviterer hun tre mænd fra sin mors fortid til brylluppet - uden hendes mor ved det!

Mamma Mia er en historie om kærlighed, latter, misforståelser, venskab, men frem for alt en god historie og masser af god musik.

Mamma Mia indeholder mere end 20 af ABBAs mest populære sange, såsom 'Knowing Me Knowing You', 'Super Trouper', 'Dancing Queen' og naturligvis 'Mamma Mia'!

Vidste du dette om Mamma Mia?
Mamma Mia! The Musical blev lavet til en film i 2008. Den britiske/amerikanske/svenske musicalfilm Mamma Mia! The Movie har et internationalt stjernespækket skuespillerhold: Meryl Streep spiller rollen som en enlige mor Donna Sheridan. Pierce Brosman (Sam Carmichael), Colin Firth (Harry Bright) og Stellan Skarsgård (Bill Anderson) spiller de tre potentielle fædre til Donnas datter, Sophie, spillet af Amanda Seyfried. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Hvem egner musicalen sig til?
Mamma Mia er en musical for alle aldre, og den er endda passende for børnefamilier. Den er anbefalet til børn fra 6 år og op. 

Hvor længe varer musicalen? 
Mamma Mia varer ca. 2 timer og 50 minutter inkl. pause. 

Hvem er holdet bag?
Mamma Mia er baseret på en bog af Catherine Johnson og sange af ABBA, Björn Ulvaeus og Benny Andersson står bag musik og tekster. Musicalen er instrueret af Phyllida Lloyd. 
 
Vigtig information:
- Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Omkring. 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny, der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte. 

Fantastisk 4.5

4.5 4 kundekommentarer
Fantastisk

Fantastisk musical med ekstremt dygtige sangere. Skynd Jer inden sidste forestilling i september.

Lone marie, Frederikshavn
MAN, 10 AUG 2015
4.5
Mama Mia i verdensklasse

Mama mia er en flot opført Forestilling med en lidt banal handling men et skønt genhør med de dejligste melodier Skuespillerne absolut i topklasse

Erik, Hvidovre
TIR, 28 APR 2015
4.5
Super oplevelse

Rigtig god Forestilling man bliver i fantastisk humør

Charlotte, Gentofte
LØR, 18 OKT 2014
4.5
Fest og farver.........!!

Underholdende og glad musical som ingen går forkert af. Samtidig et flot gammelt teater med super beliggenhed og fin service i forbindelse med afhentning af billetter som vi havde booket hjemmefra på nettet.

Pernille, Børkop
FRE, 20 SEP 2013
4.5

 

4.5

Fantastisk 4.5

4 kundekommentarer

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

Broadhurst Theatre
235 West 44th Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Monday to Saturday 8:00pm

Eftermiddagsforestillinger
Thursday and Saturday 2:00pm

Spiller fra
2001-10-18

Forestillingens længde:
2 hours, 30 minutes

Vejviser


Benyt subway'en til 42nd. St. station.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv