Musicals på Broadway i New York!

Velkommen musical-fan! Her finder du en liste over alle musicals der spiller på Broadway i New York. Du kan nemt sortere efter, hvilke forestillinger der er mest populære blandt danskere, den laveste pris, antal stjerner vores kunder har givet de forskellige musicals eller i alfabetisk orden fra A–Å. Vi ønsker dig en god tur til New York!

Musicals på Broadway i New York!
 
Sorter efter
Top 10
Pris
Antal stjerner
A - Å
Disney's The Lion King - Broadway

Disney's The Lion King - Broadway

4.8
(25)

The Lion King er en musicaloplevelse for hele familien! Ufattelig scenografi og kostumer, smuk musik og en rørende historie om Simbas rejse. Sikre dig dine billetter til denne vanvittig populære musical på Broadway!

Fra 1020 kr
Disneys Aladdin - Broadway

Disneys Aladdin - Broadway

4.8
(4)

Kom med på et magisk flyvende tæppe med Disneys nye musical - Aladdin. Spiller nu på Broadway i New York. Bestil dine billetter hjemmefra og opdag en helt ny verden på en helt ny måde!

Fra 584 kr
Chicago

Chicago

5.0
(3)

Chicago er den amerikanske musical, der har spillet længst tid på Broadway! Det er den medrivende historie om de to mordere Velma og Roxie. Bestil dine billetter til den prisvindende musical hjemmefra!

Fra 840 kr
Christmas Spectacular Starring the Radio City Rockettes

Christmas Spectacular Starring the Radio City Rockettes

Skab nye vidunderlige juleminder med Radio City Christmas Spectacular i New York! Gå ikke glip af det traditionsrige og imponerende juleshow, der fortsætter med at betage publikummer i alle aldre!

Fra 668 kr
Once on This Island

Once on This Island

Once on This Island er Broadway-musicalen, der tager dig med over havet til en lille landsby, hvor et nyt, glædesfyldt liv starter i kølvandet på en stor storm. Sikre dig dine billetter her!

Fra 730 kr
My Name's Not Indian Joe

My Name's Not Indian Joe

Liz har et syndrom. Joe har en sygdom. Ingen af dem ved, at de er syge. My Name's Not Indian Joe er baseret på sande begivenheder og fortæller historien om en choctaw-mand, der leder efter en retfærdig kamp og finder en familie i stedet.

The Cher Show

The Cher Show

The Cher Show lander på Broadway til efteråret. Chers bemærkelsesværdige, sande historie bliver bragt til live i denne nye musical skrevet af Rick Elice (Tony Award–vinder for Bedste Musical Jersey Boys). Gå ikke glip af den flotte musical, bestil dine billetter i god tid!

Fra 906 kr
King Kong

King Kong

King Kong som musical åbner på Broadway i november 2018. Gå ikke glip af det store møde med en sand legende. Musik og tekst af Marius de Vries (La La Land) og Eddie Perfect (Strictly Ballroom). Billetter til King Kong på Broadway kan bestilles her!

Fra 449 kr
My Fair Lady

My Fair Lady

5.0
(1)

Oplev den klassiske musical My Fair Lady live på scenen på Broadway, New York! Engang var det den længst tid spillende musical på Broadway, den blev fulgt af en popular London-opsætning, en hit film, og flere genopsætninger. My Fair Lady er ofte blevet kaldt 'den perfekte musical'. Bestil billetter i dag!

Fra 791 kr
Kiss Me, Kate

Kiss Me, Kate

Kiss me, Kate vender tilbage til Broadway i februar 2019 med Kelli O'Hara i den morsomme hovedrolle-duo 'Kate' og 'Lilli Vanessi'. Kiss me, Kate er den betagende klassiker, der modtog den første nogensinde Tony Award for 'Bedste Musical'. Undgå at blive skuffet, bestil i dag!

Fra 482 kr
School of Rock

School of Rock

School of Rock er en spritny musical baseret på den berømte film med Jack Black i hovedrollen. Med sin sensationelle live børnerockband er School of Rock en kærlig påmindelse om musikkens transformerende evner. Sikre dig dine billetter i god tid, det bliver helt sikkert en populær forestilling!

Fra 645 kr
Head Over Heels

Head Over Heels

Head Over Heels er den frygtesløse, friske nye musicalkomedie på Broadway i New York. Oplev musicalen, der er en inspireret blanding af posh- punkmusical. Bestil dine billetter her!

Fra 400 kr
Stomp

Stomp

5.0
(5)

Gå ikke glip af Stomp, det fantastiske og energifyldte show i New York. Showet har vundet en Drama Desk Award for 'Mest unikke teateroplevelse', og er netop det - et helt unikt show som bare skal opleves!

Fra 535 kr
Dear Evan Hansen

Dear Evan Hansen

5.0
(4)

Hele sit liv har Evan Hansen følt sig usynlig. Men da en tragedie sætter ham i centrum for en hurtigt udviklende kontrovers, får han sit livs mulighed: chancen for at være en anden. Bestil dine billetter hjemmefra og få de bedste ledige pladser!

Fra 897 kr
Dr. Seuss' How The Grinch Stole Christmas! The Musical

Dr. Seuss' How The Grinch Stole Christmas! The Musical

Discover the magic of Dr. Seuss’ classic holiday tale as it comes to life on stage. Celebrate the holidays with the show The New York Times calls "100 times better than any bedtime story!"

Fra 399 kr
Ain't Too Proud - The Life and Times of the Temptations

Ain't Too Proud - The Life and Times of the Temptations

The new musical Ain’t Too Proud – The Life and Times of the Temptations will bring the incredible true story of the greatest R&B; group of all time to Broadway in Spring 2019. Ain't Too Proud is the electrifying new musical that follows The Temptations’ extraordinary journey from the streets of Detroit to the Rock & Roll Hall of Fame. ...

Frozen

Frozen

Oplev den højtelskede animerede Disneyfilm Frozen (Frost på dansk) i en ny musicalopsætning! Tag med Anna på en rejse for at redde sin søster Elsa. Sikre dine billetter til denne efterspurgte musical, bestil nu!

Fra 698 kr
Sistas: The Musical

Sistas: The Musical

Sistas The Musical er en opløftende musical om en afro-amerikansk familie igennem generationer. Baseret på en række interviews med sorte kvinder, med en playliste med sange fra kendte kunstnere, inklusiv Billie Holiday og Beyoncé m.fl., fortæller Sistas the Musical om de kampe, glæder og triumfer ved at være sort og en kvinde i Amerika. Bestil billetter til Sistas The Musical ...

Fra 343 kr
Be More Chill

Be More Chill

Be More Chill is the coolest new musical about being a loser. What if popularity came in a pill? Would you take it, no questions asked? In Be More Chill, achieving the “perfect life” is now possible thanks to some mysterious new technology—but it comes at a cost that’s not as easy to swallow. What could possibly go wrong? Blending ...

Fra 963 kr
Waitress

Waitress

Waitress the Musical på Broadway i New York er herlig og gribende. Tony-vinderen Jessie Mueller spiller rollen som Jenna. Gå ikke glip af den sjove musical Waitress, når du kommer til New York!

Fra 808 kr
Wicked - Broadway

Wicked - Broadway

4.7
(3)

Oplev den populære musical Wicked på Broadway! Wicked har vundet flere end 100 priser og er en musical der vil få dig til at grine, græde og tænke! Forudbestil dine billetter hjemmefra og glæd dig til en magisk oplevelse!

Fra 808 kr
The Book of Mormon

The Book of Mormon

Den nye musical fra skaberne af South Park, The Book of Mormon, spiller nu på Broadway! Musicalen har vundet et utal af priser og er virkelig et af det sjoveste shows nogensinde! Gå ikke glip af et godt grin - bestil dine billetter i forvejen!

Fra 791 kr
The Book of Merman

The Book of Merman

Two Mormon missionaries ring the doorbell of Ethel Merman and hilarity ensues in this new musical comedy. The Book of Merman is a diva-driven journey featuring original songs and show-stopping ballads. It’s delightful. It’s delicious. It’s de-Merman!

Kinky Boots

Kinky Boots

Kinky Boots er uden tvivl den nye must-see musical på Broadway! Med musik af den Tony- og Grammy-vindende popstjerne Cyndi Lauper, er det en feel-good og hjertevarmende musical! Husk at købe dine billetter hjemmefra!

Fra 645 kr
Naked Boys Singing!

Naked Boys Singing!

Naked Boys Singing! er en musical komedie med original musik, der hylder mandlig nøgenhed. Bestil dine billetter til Naked Boys Singing på Broadway i New York her!

Pretty Woman: The Musical

Pretty Woman: The Musical

4.0
(1)

Garry Marshalls Pretty Woman er en helt ny musical baseret på en af filmhistoriens mest elskede romantiske komedier. Den længeventede musical lander på Broadway sommeren 2018. Gå ikke glip af Pretty Woman the Muscial - bestil dine billetter allerede i dag!

Fra 645 kr
Blue Man Group - New York

Blue Man Group - New York

The Blue Man Group er en af de forestillinger der ikke kan forklares, den skal ses! Forestillingen er både sjov, original og fyldt med energi! Sikre dig dine billetter hjemmefra og forbered dig på at blive forbløffet!

Fra 567 kr
Beautiful: The Carole King Musical

Beautiful: The Carole King Musical

5.0
(1)

Oplev den prisvindende musical Beautiful: The Carole King Musical på Broadway! Beautiful er den ufortalte historie om Carole Kings rejse fra skolepige og superstjerne. Forudbestil dine billetter og forbered dig på en uforglemmelig aften!

Fra 563 kr
Anastasia

Anastasia

Inspireret af den elskede film, kommer den romantiske og eventyrfyldte nye musical Anastasia til Broadway. Sikre dig dine billetter til denne nye musical, inden du rejser hjemmefra!

Fra 563 kr
The Prom

The Prom

The Prom, Broadways nye musicalkomedie - med visse udfordringer - følger fire Broadway-stjerner på en hysterisk morsom mission efter at ændre verdenen og få lidt omtale til dem selv. Få fat i de populære billetter, bestil nu!

Fra 775 kr
The Imbible

The Imbible

The Imbible: A Spirited History of Drinking er en kæmpe hit af en musicalkomedie om historien om cocktails og sprut med tre drinks inkluderet i din billet! Få fingrene i dine billetter til denne enestående musicaloplevelse, bestil dine billetter i dag!

Fra 531 kr
The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera

4.8
(5)

Oplev Andrew Lloyd Webbers mesterværk Phantom of the Opera! Phantom of the Opera er den musical, der har spillet længst tid på Broadway og den har tryllebundet publikummer over hele verden. Fuldend din tur til New York og bestil dine billetter nu!

Fra 1183 kr
The Other Josh Cohen

The Other Josh Cohen

The Other Josh Cohen is a hilarious original musical comedy about good guy Josh Cohen who is caught in a lifetime battle of bad luck.It asks the question, “Can a nice guy finish first?” A struggling writer with a love life laced with broken hearts, Josh is a fixer-upper with the positive attitude that comes with thinking that life can't ...

Fra 319 kr
Mean Girls

Mean Girls

Mean Girls er en glubsk og sjov ny musical på Broadway, New York. Baseret på den populære chick flick fra 2004, Mean Girls går direkte ind i, hvad det vil sige at være en rigtig ven, en værdig nemesis og fremfor alt et ordenligt menneske. Bestil dine billetter i dag, men husk på onsdage går vi med lyserød!

Fra 632 kr
Come From Away

Come From Away

Come From Away er den betagende nye musical på Broadway, som handler om 38 fly med 6579 passagerer som strander i en øde by i Newfoundland. De lokaler åbner deres hjerter og hjem, og tager den internationale samling af fremmede ind, hvilke fører til uventede venskaber under ekstraordinære omstændigheder. Sikre dig dine billetter, bestil hjemmefra!

Fra 514 kr
Summer: The Donna Summer Musical

Summer: The Donna Summer Musical

Gå ikke glip af denne nye musical, som fortæller historien om den legendariske Donna Summer. Musical har hele tre berømte Broadway-skuespillerinder i hovedrollen, hvor de spiller tre forskellige versioner af disco-dronningen. Summer: The Donna Summer Musical kommer til Broadway i foråret 2018!

Fra 609 kr
The Marvelous Wonderettes

The Marvelous Wonderettes

The Marvelous Wonderettes i New York er en musikalsk rejse tilbage i tiden til 1958. Nyd de vidunderlige tylskørter og retrohits fra 50'er og 60'erne.

Fra 508 kr
Pinkalicious The Musical

Pinkalicious The Musical

The award-winning Vital Theatre Company presents its long-running hit Pinkalicious The Musical, now in it 11th Year running off-Broadway. The one-hour musical, with book and lyrics by Elizabeth Kann and Victoria Kann and music, lyrics and orchestrations by John Gregor, is based on the best-selling children's book Pinkalicious by Elizabeth Kann and Victoria Kann. The musical adaptation is directed by ...

Frankenstein: A New Musical

Frankenstein: A New Musical

Frankenstein: A New Musical, baseret på Mary Shelleys klassiske roman, er en to-akt medrivende, romantisk musical. Sikre dig dine billetter til Frankenstein: A New Musical live på Broadway her!

Avenue Q

Avenue Q

Oplev den Tony Award-vindende musicalkomedie Avenue Q på Broadway! Muscialen kombinerer skuespillere og dukker i et hyldende skægt show! Avenue Q er sjovt og politisk ukorrekt. Bestil billetter allerede i dag!

Fra 612 kr
Merrily We Roll Along

Merrily We Roll Along

Roundabout will present Fiasco Theater’s new production of Merrily We Roll Along featuring a book by George Furth and music and lyrics by Stephen Sondheim. Merrily We Roll Along is based on and with additional material from the original play by George S. Kaufman and Moss Hart.With Fiasco’s one-of-a-kind imagination, this audacious musical about a trio of friends in showbiz ...

Fra 645 kr
Jersey Boys

Jersey Boys

Oplev den Tony-prisvindende musical Jersey Boys! Den er set af over 1,5 mio. mennesker på verdensplan. Hitmusicalen baseret på historien om Frankie Valli and the Four Seasons er et must-see!

Fra 645 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv