A Gentleman's Guide to Love and Murder

A Gentleman's Guide to Love and Murder

på Walter Kerr Theatre

Pris fra 973 kr

A Gentleman’s Guide To Love & Murder the Musical er en ægte musicalkomedie, så hvis du leder efter en musical a la Downtown Abbey og med samme moral som et desmerdyr, så behøver du ikke videre! A Gentleman’s Guide To Love & Murder er en ny komedie med manér (altså dårlige manér) og var fået mange rosende ord og priser med på vejen. 

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til denne morsomme musical
- Få de bedste tilgængelige pladser i din valgte kategori
- Nyd en prisvindende musical, inkl. Bedste Musical

Hvad handler musicalen om?
Monty Navarro har netop modtaget gode nyheder! Han er det forsvundne medlem af en adelig familie og kunne blive den næste jarl af Highhurst. Der er kun mindre udfordringer; de andre familiemedlemmer der kommer før ham i rækken.

Så Monty gør, hvad enhver ambitiøs gentleman ville gøre: Han begiver sig ud for at eliminere dem én efter én, mens han junglerer sin elskerinde (hun er ude efter mere end bare kærlighed), sin forlovede (hun er hans kusine, men hvem går op i den slags?), plus den konstante frygt for at ende i fængsel! Men det vil være det hele værd, når han endelig overtager Highhurst slot. 

Gå ikke glip af A Gentleman’s Guide To Love & Murder the Musical, som Charles Isherwood fra avisen The New York Times kalder “blandt de mest inspirerede og underholdende musicals I har set i årevis!"

Vidste du dette om A Gentleman’s Guide To Love & Murder?
A Gentleman’s Guide To Love & Murder har faktisk vundet priser for Bedste Musical! Musical har vundet en Tony Award, en Drama Desk Award, en Outer Critics Circle Award og en Drama Leauge Award for Bedste Musical - og mange andre præstigefulde priser. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teatret. 

Hvem egner musicalen sig til?
A Gentleman’s Guide To Love & Murder er anbefalet fra 10 år og op. Børn under 4 år er ikke tilladte på teatret. 

Hvor længe varer musicalen? 
A Gentleman’s Guide To Love & Murder varer 2 timer og 20 min., inklusiv pause.

Vigtig information:
- Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Omkring 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny, der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte. 
  
 

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

Walter Kerr Theatre
219 West 48 Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2013-11-17

Forestillingens længde:
2 hours, 20 minutes

Vejviser


Benyt subway'en til 49th. St. station.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv