Disneys Aladdin - Broadway

Disneys Aladdin - Broadway

på New Amsterdam Theatre

Pris fra 584 kr

Ryd forsiden for Disneys nyeste musicalkomedie Aladdin på Broadway i New York. Bestil dine billetter hjemmefra og opdag en helt ny verden på en helt ny måde! 

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til denne fantastiske musical
- Få de bedste tilgængelige pladser i din valgte kategori
- Nyd den Academy Award-vindende musik
- Oplev en musical for hele familien
- Nyd den energifyldte koregrafi og enestående scenekunst

Hvad handler Aladdin om?
Musicalen Aladdin er baseret på Disneys film fra 1992 om den charmerende gadedreng Aladdin, som forelsker sig i den smukke Prinsesse Jasmin.

Prinsesse Jasmin er utilfreds med sin fars ønske om at finde hende en royal gom. Imens er sultanens højrehånd Jafar igang med at planlægge, hvordan han kan overtage tronen. Da Jasmin sniger sig ud af paladset, møder hun Aladdin.

Efter de to finder opdaget sammen, bliver Aladdin dømt til døden, men Jafar redder ham ved at beordre ham at hente en lampe fra en hemmelig hule. Hvor der er en lampe, er der en ånd, og da Aladdin uvidende lukker den ud, kan alting ske!  

Den elskede historie bliver bragt til live i denne nye musical. Med en enkelt gnidning på den magiske lampe, vil Aladdins rejse bevæge sig ind i en eksotisk verden fuld af eventyr, komedie og romantik! Aladdin the Musical er en uforglemmelig oplevelse, og indeholder alle sangene fra filmen, plus nogle helt nye sange kun skrevet til denne Broadway musical. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Hvem egner musicalen sig til?
Aladdin er en musical for hele familien, men den er anbefalet fra 6 år og op efter. 

Hvor længe varer musicalen?
Aladdin varer 2 timer og 30 min., inkl. pause. 

Hvem er holdet bag?
Denne helt nye sceneversion er instrueret af Tony Award-vinderen Casey Nicholaw. Tekst og musik er skrevet af Howard Ashman, Alan Menken og legendariske Tony Award-vinder Tim Rice.  

Vigtig information:
- Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Omkring 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny, der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte.

Fantastisk 4.8

4.8 4 kundekommentarer
Fantastisk oplevelse

Forestillingen var let forståelig med de indlagte replikker. Kostumerne og teknikken eventyrlige og de medvirkende både sang og dansede fantastisk.

Joan, Odder
TOR, 12 JUL 2018
4.8
Se den for Genies skyld

Showet bød på farver, dans och sang, alt vi havde håbet på. Det var en lidt skuffende avslutning, da skurken Jafar bliver besejret lidt for enkelt. Jasmin var ikke den bedste til at synge, men det var Aladdin, og de var supersøde sammen. Forestillingens store stjerne var Genie - hvis man ikke ser showet for musikken eller farverne, så skal man se det for hans skyld. En mere talentfuld og publikumsbefriende Broadway-artist må man lede længe efter. Alt i alt en underholdende show, men billetterne var lidt dyre i forhold til hvad vi fik for pengene. Vi så Løvernes konge i London sidste år, som både var bedre og billigere. Men vi kan godt lide Disney-universet og musikken, det er en fed måde at opleve musicals på når man ikke er helt sikker på om man kan lide musicals.

Tilde, Oxie
TIR, 05 APR 2016
4.8
Fantastisk oplevelse!

Vi sad tre rækker fra scenen, og det var en helt fantastisk oplevelse.
Rigtig gode skuespillere, sangere og dansere.
Flot teater, der var nemt at finde og informationerne var let tilgængelige.

Stine green, Lyngby
LØR, 20 FEB 2016
4.8
Awesome...

Alle skuespillere gav alt; fantastisk energi på scenen. Jeg kan ikke rose den nok. Helt vild flot scenografi også. Ikke sparet på noget som helst. 1000 tak

Kirsten, Aalborg
LØR, 23 MAJ 2015
4.8

 

4.8

Fantastisk 4.8

4 kundekommentarer

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

New Amsterdam Theatre
214 W 42nd Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2014-03-20

Forestillingens længde:
2 hours 20 minutes

Vejviser


Benyt subway'en til Times Square - 42 St. station

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv