Bare: The Musical

Bare: The Musical

på New World Stages / Stage 4

Pris fra 446 kr

Bare the Musical på Broadway i New York er en ægte klassisk rock musical. Billetter til Bare the Musical i New York kan med fordel købes her!

Fra de Tony Award® - vindende skabere af The Normal Heart og Priscilla Queen of the Desert vil denne globalt anmelderroste rockmusical Bare antænde New World Stages (NYC) i en helt ny opsætning.

Historien Bare foregår på en Katolsk kostskole og handler om alle de spørgsmål teenagere bliver udsat for, når det handler om identitet, seksualitet og religion.
Med provokerende tekster og en spændende liste af rocksange, viser denne musical, hvordan nutidens generation er tvunget til at navigere rundt i den balancegang, der er mellem ungdom og voksenliv for første gang. Og hvor langt de er villige til at gå, for at beholde deres verden som den er.

Bare the Musical er en følelsesmæssigt nytænkt opsætning, ledet af den internationale instruktør Stafford Arima (Altar Boyz, Carrie ) sammen med den Emmy-nominerede koreograf Travis Wall (So You Think You Can Dance ) og Tony Award®-vindere og scenedesigner Donyale Werle (Peter and the Starcatcher ), med masser af musik af Damon Intrabartolo.

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

New World Stages / Stage 4
340 West 50th Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2012-12-09

Forestillingens længde:
2 hours, 15 minutes

Vejviser


Benyt subway'en til 50th. St. station.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv