Carousel

Carousel

på Imperial Theatre

Pris fra 409 kr

Carousel 'en af de mest hellige opsætninger på den amerikanske scene', ifølge avisen The New York Times, vender tilbage til Broadway efter næsten to årtier. Nyd historien om passion, tab og tilgivelse. 

Højdepunkter:
- Nyd Carousel live på Broadway
- Få de bedste ledige pladser
- Lyt til musicaldramaet

Oplev den tidsløse Carousel
Carousel foregår i en lille fabriksby i New England, USA, og beskriver den tragiske romance mellem en problemfyldt billetsælger og en ung kvinde, der ender med at opgive alt for ham. 

Historien bliver fortalt med smuk musik og enestående balletscener. Det er en fortælling om passion, tab og tilgivelse introduceret til Broadway som en ny standard inden for musicaldramaer - en der har 'sat standarden for det 21. århundrede musicals' (Time Magazine) og som vil fænge publikum i fremtidige generationer. 

Rodgers & Hammersteins tidsløse musical Carousel kommer til live i en ny produktion med Tony Award-nominerede Joshua Henry (Hamilton, Shuffle Along), Tony-vinder Jessie Mueller (Beautiful, Waitress), og Renée Fleming i sin første Broadway musical. Tre gange Tony-vinder Jack O'Brien (The Front Page, The Coast of Utopia) instruerer, med koregrafi af New York City Ballets Justin Peck.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teatret. 

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

Imperial Theatre
249 West 45th Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2018-04-12

Forestillingens længde:
2 hours and 45 minute, including one intermission

Vejviser


Benyt subway'en til 42nd St. (Port Authority Bus Terminal) station.

Vis kort Vis kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv