Cats

Cats

på Neil Simon Theatre

Pris fra 483 kr

Den prisvindende musical Cats er endelig tilbage på Broadway. Gå ikke glip af denne legendariske musical komponeret af Andrew Lloyd Webber, adapteret fra T.S. Eliots digtsamling fra 1939  “Old Possum’s Book of Practical Cats”.
 
Højdepunkter:
- Oplev den verdensberømte musical Cats
- Få de bedste tilgængelige pladser i din valgte kategori
- Hør smashhits som 'Memory' live på scenen
 
Hvad handler Cats om?
Det er Jellicle Ball-natten, hvor Old Deuteronomy vælger den kat, der skal sendes til Heaviside Layer for atter at blive genfødt. Historien fortæller kattenes individuelle kampe for at blive den heldige udvalgte, der vil komme tilbage til et nyt liv. Som katten Grizabella synger i hitsangen Memory: “Let the memory live again"!

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført, vil du modtage en e-billet via e-mail. Bare print din billet ud og tag den med til teatret.
 
Vidste du dette om Cats?
Den oprindelige Broadway-produktion åbnede i 1982 på Broadways Winter Garden Theatre, hvor musicalen spillede 7,485 forestillinger over en periode på hele 18 år.
 
Hvem er holdet bag?
Den verdensberømte engelske komponist Andrew Lloyd Webber står bag Cats. Det kreative team bag den nye Broadway-produktion består af Mick Potter (Sound Design), Natasha Katz (Lighting Design), John Napier (Scenic & Costume Design) og med koreografi af Andy Blankenbuehler, baseret på den oprindelige koreografi og assisterende instruktion af Gillian Lynne og instruktion af Trevor Nunn.
 
Vigtig information:
- Når du bestiller billetter til en musical i New York, vil du altid få tildelt de bedste pladser, der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret, der tildeler pladser til vores kunder. Omkring 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny, der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser der var ledige, da du bestilte. 

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

Neil Simon Theatre
250 West 52nd Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2016-08-02

Forestillingens længde:
2 Hours 20 Minutes

Vejviser


Benyt subway'en til 7th Ave. Station.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv