Disaster!

Disaster!

på Nederlander Theatre

Pris fra 738 kr

Disaster! the Musical i New York er en sand 1970’er katastrofefilms-musical med det bedste musik fra 1970’erne. Lige som du troede, at det var sikkert at gå i teatret, kommer her Broadways nye musicalkomedie Disaster! the Musical. Forvent en farverig musical med 70’er-musik, -tøj og -stil!
 
Højdepunkter:
- Oplev en farverig musical spækket med hits
- Få de bedste tilgængelige pladser i din valgte kategori
- Syng med på sange som Hot Stuff, Knock On Wood og I Am Woman
 
Hvad handler Diaster! om?
Året er 1979. Alle de hotteste kendisser i New York har taget sine plateusko og polyesterdiscoskjorter op og gør sig klar til den store åbning af Manhattans første flydende casino og diskotek. Hvad de ikke ved er, at molen, der er bygget til at huse den store båd, er bygget på usikker grund.
 
Hvem vil overleve? Den grådige forretningsmand? Den aldrende showgirl og hendes 11-årige tvillinger? Den afdankede discostjerne? Katastrofe-eksperten, der stadig sørger over sin kone? Nonnen med ludomani? Det ældre par, der bærer på en grusom hemmelighed?
 
Dine yndlingssange og -katastrofer fra 70’erne
I Disaster! kan du høre dine yndlingssange fra årtiet: Hot Stuff, I Am Woman, Knock On Wood, Daybreak, Signed, Sealed, Delivered og mange flere!
Disaster! indeholder også en række favoritkatastrofeelementer fra '70'erne; Jordskælv, flodbølger, Infernos, dræberbier, rotter, hajer og farlige piratfisk.
 
Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet via e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.
 
Vigtig information:
- Når du bestiller billetter til en musical i New York, vil du altid få tildelt de bedste pladser, der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret, der tildeler pladser til vores kunder. Omkring 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny, der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser, der var ledige, da du bestilte.

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

Nederlander Theatre
208 West 41st Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2016-03-08

Forestillingens længde:
2 Hours 5 Minutes

Vejviser


Benyt subway'en til Times Square - 42 St. station

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv