Frozen

Frozen

på St. James Theatre

Pris fra 708 kr

Oplev den højtelskede Disneyfilm Frozen (Frost på dansk) i en ny musicalopsætning! Tag med Anna på en rejse for at redde sin søster Elsa. 

Højdepunkter:
- Oplev Frozen live på scenen
- Sikre dig dine billetter i god tid
- Nyd fortælling om søsterkærlighed
- Syng med til 'Let It Go'
- Lyt til de mange nye sange
- Beundre de fortryllende kulisser

Kærlighed er en naturkraft
Da deres kongerige bliver fanget i et evigt stadie af vinter, rejser den frygtløse Anna ud sammen med bjergbestieren Kristoff og sit rensdyr-sidekick for at finde Annas søster, snedronningen Elsa, og befri hende fra den iskolde fortryllelse. 

Broadway-opsætningen af Frozen er i to akter, inklusiv nye sange og historiemateriale. Sceneopsætningen indeholder mere end dobbelt så meget musik som filmen. 

Tony-vinder 
Michael Grandage instruerer musicalen, som bygger videre på filmen fra 2013. Den Oscar-vindende duo Kristen Anderson-Lopez og Robert Lopez har skrevet flere nye sange til at akkomponere de velkendte melodier fra filmen (inklusiv en Oscar-vindende 'Let It Go'), og filmens forfatter og medinstruktør Jennifer Lee har også skrevet manuskriptet til musicalen. Tony-vinder Rob Ashford koregraferer. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret.

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

St. James Theatre
246 West 44th Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2018-03-22

Forestillingens længde:
2 Hours and 30 Minutes

Vejviser


Benyt subway'en til 42nd St. (Port Authority Bus Terminal) station.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv