Ghost The Musical

Ghost The Musical

på Lunt-Fontanne Theatre

Pris fra 784 kr

Oplev Ghost The Musical på Broadway i New York. Den kendte historie spiller nu på Broadway i New York. Køb billetter til Ghost The Musical i New York her!

Ghost The Musical er baseret på den meget populære film, der havde Patrick Swayze , Demi Moore og Whoopi Goldberg i rollerne.

Ghost The Musical er historien om Molly og Sam, der elsker hinanden meget høft, men desvære bliver Sam myrdet en aften i kold blod. Med hjælp fra en synsk kvinde forsøger afdøde Sam at kommunikere med Molly, for at beskytte hende mod farer og mod sin egen morder.

Showet indeholder selvfølgelig den uforglemmelige "Unchained Melody "

OBS : Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket! Vi har ingen indflydelse på hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Ca. 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny der viser hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres på nogen måde, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte!

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

Lunt-Fontanne Theatre
205 W 46th Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Mandag og onsdag til lørdag kl. 20:00 - tirsdag kl. 19:00

Eftermiddagsforestillinger
Onsdag og lørdag kl. 14:00

Spiller fra
2012-04-23

Forestillingens længde:
2 timer og 30 min.

Vejviser


Benyt subway'en til 49 St. station.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv