Jersey Boys

Jersey Boys

på New World Stages / Stage 1

Pris fra 645 kr

Musicalen Jersey Boys er baseret på historien om Frankie Valli og The Four Seasons. Den populære musical er blevet set af over 1,5 mio. mennesker og har dermed fast etableret sig om en af de længst tid spillende musicals. 

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til denne populære musical 
- Få de bedste ledige pladser indenfor din valgte kategori
- Nyd Frankie Valli og The Four Seasons' mange hits
- Oplev en rigtig feel-good musical

Hvad handler Jersey Boys om?
Jersey Boys bygger på den sande historie om Frankie Valli og the Four Seasons og hvordan de arbejdede sig op fra Newarks gader i New Jersey til stjernestatus. Jersey Boys er musicalen om The Four Seasons - gennem succesen, de svære tider og personlige kriser, samt en gruppe venners, hvis musik blev symbolet på en generation. 

Jersey Boys indeholder kendte sange såsom 'Sherry', 'Big Girls Don't Cry', 'Can't Take My Eyes Off of You', 'Oh, What a Night' og mange flere hits.

Vidste du dette om Jersey Boys?
Musicalen Jersey Boys har vundet fire Tony Awards, heriblandt Bedste musical, Bedste skuespiller i en musical, Bedste birolle i en musical og Bedste lysdesign i en musical. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Hvem egner forestilling sig til?
Jersey Boys er anbefalet for børn fra 12 år og op på grund af anstødeligt sprogbrug. Børn under 5 år er ikke tilladt i teatret. 

Hvor længe varer musicalen? 
Jersey Boys varer 2 timer og 30 min. inkl. pause. 

Hvem er holdet bag?

Hitmusicalen Jersey Boys er instrueret af Des McAnuff, manuskriptet er skrevet af Marshall Brickman og Rick Elice. Musik og tekster kommer fra Bob Crewe og The Four Seasons' egen Bob Gaudio. 

Vigtig information:
- Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Omkring. 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny, der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte.  

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

New World Stages / Stage 1
340 West 50th Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2017-11-22

Forestillingens længde:
2 Hours 30 Minutes

Vejviser


Benyt subway'en til 50th. St. station.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv