Mamma Mia stopped in New York the 13th of Oct. 2013

Mamma Mia stopped in New York the 13th of Oct. 2013

på Winter Garden Theatre

Pris fra 788 kr

Denne livlige og energifyldte musical skal opleves af enhver ABBA-fan! Mamma Mia vil være en oplevelse du sent vil glemme fyldt med sjov, dans og sang. 

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til denne publikumsfavorit
- Få de bedste ledige pladser indenfor din valgte kategori
- Nyd musikken af ABBA

Hvad handler Mamma Mia om?
Historien handler om en ung kvinde der snart skal giftes, og hendes største ønske er at have sin far, hun aldrig har mødt, til at følge hende ned ad kirkegulvet. For at finde ud af hvem hendes far er, inviterer hun tre mænd fra sin mors fortid til brylluppet - uden hendes mor ved det!

Mamma Mia er en historie om kærlighed, latter, misforståelser, venskab, men frem for alt en god historie og masser af god musik.

Mamma Mia indeholder mere end 20 af ABBAs mest populære sange, såsom 'Knowing Me Knowing You', 'Super Trouper', 'Dancing Queen' og naturligvis 'Mamma Mia'!

Vidste du dette om Mamma Mia?
Mamma Mia! The Musical blev lavet til en film i 2008. Den britiske/amerikanske/svenske musicalfilm Mamma Mia! The Movie har et internationalt stjernespækket skuespillerhold: Meryl Streep spiller rollen som en enlige mor Donna Sheridan. Pierce Brosman (Sam Carmichael), Colin Firth (Harry Bright) og Stellan Skarsgård (Bill Anderson) spiller de tre potentielle fædre til Donnas datter, Sophie, spillet af Amanda Seyfried. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Hvem egner musicalen sig til?
Mamma Mia er en musical for alle aldre, og den er endda passende for børnefamilier. Den er anbefalet til børn fra 6 år og op. 

Hvor længe varer musicalen? 
Mamma Mia varer ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause. 

Hvem er holdet bag?
Mamma Mia er baseret på en bog af Catherine Johnson og sange af ABBA, Björn Ulvaeus og Benny Andersson står bag musik og tekster. Musicalen er instrueret af Phyllida Lloyd. 
 
Vigtig information:
- Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Omkring 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny, der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte. 

Fantastisk 5.0

5.0 1 kundekommentarer
Mamma Mia

Fantastisk god og fuld af liv.

Per strøm, Tune
LØR, 11 MAJ 2013
5.0

 

5.0

Fantastisk 5.0

1 kundekommentarer

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

Winter Garden Theatre
1634 Broadway
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Mandag til lørdag kl. 20:00

Eftermiddagsforestillinger
Onsdag og lørdag kl. 14:00

Spiller fra
2001-10-18

Forestillingens længde:
2 timer og 30 min.

Vejviser


Benyt subway'en til 50th. St. station.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv