Mary Poppins

Mary Poppins

på New Amsterdam Theatre

Pris fra 584 kr

Disney s populære musical Mary Poppins spiller på Broadway i New York! Mary Poppins fortryller stadig sit publikum i New York. Køb billetter her!

Gå ikke glip af dette kæmpe Broadway musical hit, hvor alt kan ske, hvis du lader det!

Mary Poppins fortryller børn såvel som voksne i denne mindeværdige og magiske musical om den mystiske unge kvinde, der dukker op hos familien Banks, når de har allermest brug for en barnepige.

Mary Poppins indeholder alle de klassiske sange så som “A Spoonful of Sugar ”, “Chim Chim Cher-ee ” og “Supercalifragilisticexpialidocious ” for blot at nævne et par stykker, plus nogle iørefaldende nye melodier, specielt skrevet til Disneys Musical udagave af Mary Poppins.

OBS : Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket! Vi har ingen indflydelse på hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Ca. 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny der viser hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres på nogen måde, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte!

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

New Amsterdam Theatre
214 W 42nd Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Tirsdag kl. 19:00 - onsdag til lørdag kl. 20:00

Eftermiddagsforestillinger
Onsdag og lørdag kl. 14:00 - søndag kl. 15:00

Spiller fra
2006-11-16

Forestillingens længde:
2 timer og 40 min.

Vejviser


Benyt subway'en til Times Square - 42 St. station

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv