Mean Girls

Mean Girls

på August Wilson Theatre

Pris fra 632 kr

Baseret på den populære chick flick fra 2004, Mean Girls går direkte ind i, hvad det vil sige at være en rigtig ven, en værdig nemesis og fremfor alt et ordenligt menneske. 

Højdepunkter:
- Oplev den ikoniske film Mean Girls live på scenen
- Nyd historien om venskaber og nemesis
- Husk på onsdage går vi med lyserød

Mean Girls live på scenen i New York
Cady Heron er muligvis vokset på op en afrikansk savanne, men intet har forberedt hende på de vilde og ondsindede piger i sit nye underlige hjem: Illonis.

Hvordan vil den nye pige komme til tops i popularitetens heraki? Ved at gå til kamp med The Plastics, en trio af frenemies ledt af den charmerende, med strenge Regina George. Men da Cady kommer op med en plan til at gøre ende på Reginas regime, lærer hun, at du ikke kan gå op mod en Queen Bee uden at blive stukket. 

Mean Girls er nu en glubsk og sjov ny musical fra instruktøren Casey Nicholaw (Aladdin, The Book of Mormon), Jefff Richmond ("30 Rock," "Unbreakable Kimmy Schmidt"), lyrist Nell Benjamin (Legally Blonde) og manuskriftforfatter Tina Fey ("30 Rock," Bossypants).

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teatret.

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

August Wilson Theatre
245 West 52nd Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2018-04-08

Forestillingens længde:
2 hours, 30 minutes

Vejviser


Benyt subway'en til 50 St. station.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv