Nerds

Nerds

på Longacre Theatre

Pris fra 956 kr

Nerds er den første "musical dot comedy", som dykker ned i den episke rivalisering mellem to af historiens største ikoner, Bill Gates og Steve Jobs. Musicalen Nerds er en skarp og komisk hyldest til teknologien, som vi elsker, hader og i sidste ende ikke kan leve uden.

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til denne underholdende musical
- Få de bedste tilgængelige pladser i din valgte kategori
- Nyd et prisvindende musikalsk score og avanceret teknologi

Hvad handler Nerds om?
Vores historie begynder længe før vi havde computere i bukserne, før Al Gore opfandt internettet, og da grundlæggerne af den moderne teknologien sad og fiflede i garagen med begyndelsen på computerens revolution.
Du vil møde Steve, den clairvoyante rockstar med swag, og Bill, den geniale underdog med en computerchip på hans skulder. De gennemgår en forvandling fra unge tekniknørder til multi-milliardærer, der gør computere coole, bliver forelsket i lige så geniale kvinder og starter to af de største virksomheder på jorden: Apple og Microsoft.
Du vil opleve, hvordan Bill og Steve ændrede verden og måden, vi kommunikerer, skaber, lytter til musik, får vores nyheder, ser videoer af killinger, køber brugte sofaer og deler fotos af vores kalkunsandwich på #delicious.

Forvent at få et sjovt og engagerende kig ind i Apple versus Microsoft-verdenen og bliv vidne til en imponerende "fra nørder til rockstjerner"-transformation!
 
Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet via e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.
 
Vigtig information:
- Når du bestiller billetter til en musical i New York, vil du altid få tildelt de bedste pladser, der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret, der tildeler pladser til vores kunder. Omkring 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny, der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser, der var ledige, da du bestilte. 

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

Longacre Theatre
220 West 48th Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2016-04-21

Forestillingens længde:
2 hours Including Intermission

Vejviser


Benyt subway'en til 49. St. station.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv