Newsies

Newsies

på Nederlander Theatre

Pris fra 819 kr

Disneys nyeste musical Newsies på Broadway i New York er allerede et hit. Køb dine billetter til Disneys Newsies the Musical på Broadway i New York her!

Disney's musical NEWSIES har ramt Broadway, hvor den er på plakaten på Nederlander Theatre for en begrænset periode - kun 101 forestillinger!

Newsies er inspireret af den sande historie om avisdrengens strejke i 1899; "Newsboy Strike of 1899".

NEWSIES er historien om Jack Kelly (Jeremy Jordan ) og hans bande af avisdrenge der modigt tog kampen op mod Joseph Pulitzer og William Randolph Hearst i kampen om retfærdighed og en fair løn!

Historien rækker ud efter den yngre generation, og er en musical rig på historie. Du er sikker på at blive rørt af NEWSIES!

OBS : Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket! Vi har ingen indflydelse på hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Ca. 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny der viser hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres på nogen måde, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte!

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

Nederlander Theatre
208 West 41st Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2012-03-29

Forestillingens længde:
2 hours, 15 minutes

Vejviser


Benyt subway'en til Times Square - 42 St. station

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv