Cinderella

Cinderella

på Broadway Theatre

Pris fra 1006 kr

Rodgers og Hammerstein's Cinderella the Musical på Broadway i New York er baseret på det klassiske eventyr. Billetter til Cinderella på Broadway i New York kan købes her.

Find din smukkeste balkjole frem... Rodgers og Hammersteins CINDERELLA (Askepot) kommer nu til Broadway!

Den anerkendte forfatter Douglas Carter Beane (Sister Act og Xanadu) har igen viftet sin magiske tryllestav over verdens mest elskede eventyr, og med søde romantiske vinkler på denne ultimative 'makeover' historie, er der udsigt til nogle morsomme nye twists i denne musical version!

Så kom og opdag CINDERELLA'S (Askepots) mere udfordrende og frække side - og genopdag nogle af dine yndlings- Rodgers og Hammerstein sange i denne helt utrolig sjove og skandaløse Broadway musical for drømmere i alle aldre.

Og bare rolig... du når hjem inden klokken slår midnat!

Fantastisk 5.0

5.0 4 kundekommentarer
Super oplevelse

Var af sted med min 14 årige datter. Det var totalt gennemført med kulisser og rekvisitter. Helt bestemt en oplevelse værd.

Betina damm, Vallensbæk strand
SØN, 05 OKT 2014
5.0
En glad aften

Rigtig sjov og hyggelig familiemusical. Professionelt udført af alle medvirkende. Morsomt, at der digtes videre på eventyret, så vi ender et overraskende sted. Desværre koldt i teatret - jeg vil huske en trøje næste gang!

Jette ravn, Egaa
SØN, 28 SEP 2014
5.0
Cinderella

Jeg oplevede en fantastisk, sprudlende optræden af veloplagte og engagerede skuespillere. Jeg havde mine to piger (begge 14 år) med, og de var meget imponerede og fik en stor oplevelse.
Performance var god, især Cinderella sang fantastisk - og historien var gjort mere "nutidsvarende" og tilsat et stænk af humor
Well done!!

Pia charlotte, Hoejbjerg
TOR, 17 OKT 2013
5.0
Super god og girlie musical

Jeg er ikke altid så meget til musicals, men mindre jeg kender handlingen, og det gør man i Askepot. Det var en super god oplevelse, gode sangere, nogle kendte og flere af dem har vundet en Tony.
Der er ændret lidt i handlingen men på den gode måde så man blive fanget. Samtidig er det den sjoveste musical jeg har set!.
Kan klart anbefale Cinderella på Broadway i New York!

Sacha, Haslev
TIR, 30 APR 2013
5.0

 

5.0

Fantastisk 5.0

4 kundekommentarer

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

Broadway Theatre
1681 Broadway (at 53rd Street)
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2013-03-03

Forestillingens længde:
2 hours, 15 minutes

Vejviser


Benyt subway'en til 50th. St. station.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv