Scandalous

Scandalous

på Neil Simon Theatre

Pris fra 721 kr

Scandalous, den nye Broadway Musical i New York om Aimee Semple McPhersons glæder og sorger. Billetter til Scandalous på Broadway i New York købes her!

For næsten 100 år siden havde ganske få kvinder magt til at revolutionere verden. Hun gjorde det med show business...og frelse.

Dette efterår vil den scenevante musicalstjerne og dobbelte Tony Award nominerede Carolee Carmello (Parade, Mamma Mia!) spille hovedrollen i den nye Broadway musical, SCANDALOUS; Aimee Semple McPhersons glæder og sorger. Med manuskript og tekster af KATHIE LEE GIFFORD og musik af DAVID POMERANZ og DAVID FRIEDMAN. 

SCANDALOUS spiller på Broadways Neil Simon Theatre, er instrueret af David Armstrong og er baseret på Aimee Semple McPhersons liv, verdens første medie superstjerne evangelist - en kvinde der både brændte for sensationelle overskrifter såvel som at tiltrække sig en overflod af fans verden over.

Time Magazine gav Aimee Semple McPherson titlen som en af de mest indflydelsesrige personer i det 20. århundrede. I 1920'ernes Los Angeles kolliderer hellighed med Hollywood i denne ekstraordinære fortælling om en enkelt kvindes karismatiske rejse til berømthed med alt hvad der dertil hører af skandaløse kærlighedsaffærer og voksende kontrovers, der i sidste ende uundgåeligt ender med hendes meget offentlige syndefald.

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

Neil Simon Theatre
250 West 52nd Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2012-11-15

Forestillingens længde:
TBA

Vejviser


Benyt subway'en til 7th Ave. Station.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv