Sister Act

Sister Act

på Broadway Theatre

Pris fra 746 kr

Sister Act på Broadway i New York! En musical med skøn musik på Broadway i New New York. Køb billetter til Sister Act i New York

Gospel, nonner og de mest usandsynlige venskaber er ingredienserne i denne fantastiske feel-good-musical om disko diva Deloris Van Cartier, der bliver vidne til et mord og derfor må skjule sig i et kloster - Det sidste sted gangsterne vil lede efter en type som Deloris!

Deloris, der absolut ikke er glad for hendes nye livsstil, finder dog sit sande kald, da hun går i spidsen for kirkekoret og opdager her et sandt søsterskab.

Sister Act er musicalen baseret på den meget populære film af samme navn(på dansk 'Halløj i klosteret') fra 1992 med Whoopi Goldberg i hovedrollen.

OBS : Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket! Vi har ingen indflydelse på hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Ca. 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny der viser hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres på nogen måde, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte!

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

Broadway Theatre
1681 Broadway (at 53rd Street)
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Tirsdag kl. 19:00 - onsdag til lørdag kl. 20:00

Eftermiddagsforestillinger
Onsdag og lørdag kl. 14:00 - søndag kl. 15:00

Spiller fra
2011-04-20

Forestillingens længde:
2 timer og 30 min.

Vejviser


Benyt subway'en til 50th. St. station.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv