Spider-Man: Turn Off the Dark

Spider-Man: Turn Off the Dark

på Foxwoods Theatre

Pris fra 892 kr

Billetter til Spider-Man på Broadway i New York her. Oplev denne fantastiske historie som musical. Køb billetter til Spider-Man, Turn off the Dark i New York her!

Husker du filmen om Peter Parker og hans eventyr?

Spider-Man, Turn Off the Dark
er historien, som musical, om en dreng, der blev bidt af en edderkop, og efter et stykke tid opdager at han har super styrke, edderkoppespind-evner og andre cool edderkop-lignende kræfter.

Det er ikke nemt at være en nørdet teenager forelsket i sin nabo Mary Jane , mens han samtidig kæmper mod forsker-galningen Norman Osborn , hvis alter-ego, er skurken The Green Goblin . For ikke at glemme Arachne , en smuk forførende edderkop gudinde, der har sine helt egne planer for vores superhelt!

Hvis du elskede Spiderman filmene vil du også elske denne Broadway musical om Spider-Man.

OBS : Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket! Vi har ingen indflydelse på hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Ca. 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny der viser hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres på nogen måde, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte!

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

Foxwoods Theatre
213 West 42nd Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Tirsdag til torsdag kl. 19:30 - fredag og lørdag kl. 20:00

Eftermiddagsforestillinger
Onsdag kl. 13:30 - lørdag kl. 14:00 og søndag kl. 15:00

Spiller fra
2011-06-14

Forestillingens længde:
2 timer og 30 min.

Vejviser


Benyt subway'en til Times Square - 42nd St. station

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv