Stomp

Stomp

på Orpheum Theatre

Pris fra 543 kr

Begrænset tilbud på forestillinger tirsdag: Spar 17% på billetprisen

Stomp har været en publikumsucces siden premieren i 1994 på Orpheum Theatre i New York, og nu er showet endnu friskere, hurtigere og sjovere end nogensinde før. Stomp er et show sprængfyldt med energi for både børn og voksne. 

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til dette energifyldte show
- Få de bedste tilgængelige pladser i din valgte kategori
- Oplev et show for alle aldre

Hvad er Stomp?
Stomp er ren energi, musik og sang, krydret med dans i alle afskygninger, og hele showet er fremført på utraditionelle instrumenter såsom skraldespandslåg, koste, spande og mennesker! Stomp er ikke en traditionel musical, men mere et show, faktisk er Stomp er 100 min. ren energi. 

Det multi-prisvindende show fortsætter med at forbløffe publikumer over hele verden med dets universale sprog af rytmer, teater, komedie og dans. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Hvem egner forestilling sig til?
Stomp er et show for hele familien. Børn under 4 år er dog ikke tilladt til denne forestilling. 

Hvor længe varer showet? 
Stomp varer ca. 1 time og 30 min. uden pause.  

Fantastisk 5.0

5.0 5 kundekommentarer
Professionelt

Super professionelle super sjovt virkelig godt kan kun anbefales

Tim, Glostrup
FRE, 10 JUN 2016
5.0
Stomp show

Det var en rigtig god oplevelse for mig og mine drenge på 13 og 15 år. Vi var godt underholdt og tiden fløj afsted. Kan virkelig anbefales :-)

Jane overgaard, Støvring
TIR, 26 APR 2016
5.0
Fantastiske rytmer med storytelling

Det var et rigtig godt show med utroligt dygtige performere. Dejligt intimt teater der gør at man er tæt på det der sker. Hvis du kan lide rytmer kan du ikke sidde stille til det her. Du kan muligvis heller ikke holde dig væk fra at lave rytmer på alt omkring dig bagefter.

Susanne wittrup, Frederiksberg
LØR, 04 APR 2015
5.0
Super fantastisk oplevelse

Med min gamle mor på 85 år drog vi til STOMP på et skønt gammelt teater i SOHO. Det var den vildeste oplevelse. Magen til dygtige performere, som engagerede publikum. Det var både sjovt, underholdende og en musikalsk oplevelse af de helt store, selvom det var udført med koste, tænkstikæsker, spande og metal låg.
Et absolut "MUST".

Anne-mette, København
FRE, 16 JAN 2015
5.0
Total fantastisk

Det var simpelthen så fantastisk. Nu har jeg efterhånden været til en del shows og forstillinger i New York, da jeg kommer der 1 til 2 gang om året. Og STOMP er for vildt. De er så samspillet og gode proformere, at det er en total fornøjelse af de helt store. Man gå helt sikkert derfra med godt humør og mod på, at se meget mere af New York.

Jeg kan kun anbefalde, at du går ind og se et show. Husk også at gå rundt i området, hvor teateret ligger. Det er et lidt undergrunds kulturelt område med spændende butikker og mennesker.

Knus LInda Roth

Linda, Brøndby
TIR, 04 JUN 2013
5.0

 

5.0

Fantastisk 5.0

5 kundekommentarer

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

Orpheum Theatre
126 Second Avenue
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Spiller fra
1994-02-27

Forestillingens længde:
1 hour 45 minutes

Vejviser


Benyt subway'en til Astor Place station.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv