Summer: The Donna Summer Musical

Summer: The Donna Summer Musical

på Lunt-Fontanne Theatre

Pris fra 1641 kr

Summer: The Donna Summer Musical kommer til Broadway i foråret 2018! Gå ikke glip af denne nye musical, som fortæller historien om den legendariske Donna Summer. 

Højdepunkter:
- Nyd Summer: The Donna Summer Musical
- Lyt til Donna Summers klassiske hits
- Oplev hyldesten til en generations stemme

Historien om den legendariske Donna Summer
Musicalen har hele tre berømte Broadway-skuespillerinder i hovedrollen, hvor de spiller tre forskellige versioner af disco-dronningen Donna Summer.

Med musik der indeholder flere end 20 af Donna Summers klassiske hits, inklusiv 'Love to Love You, Baby', 'Bad Girls' and 'Hot Stuff', er denne elektriske oplevelse en rørende hyldst til en generations stemme. 

Summer: The Donna Summer Musical er skrevet af Colman Domingo, Robert Cary og Des McAnuff, med sange af Donna Summer, Giorgio Moroder, Paul Jabara m.fl., vil blive instrueret af Jersey Boys Tony-vinderen Des McAnuff og koregraferet af Sergio Trujillo, med musik styret af Ron Melrose og scenografi af Robert Brill, kostumer af Paul Tazewell, lys af Howell Binkley, lyd af Gareth Owen og projektioner af Sean Nieuwenhuis.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret.

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

Lunt-Fontanne Theatre
205 W 46th Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2018-04-23

Forestillingens længde:
1 Hour 40 Minutes, No Intermission

Vejviser


Benyt subway'en til 49 St. station.

Vis kort Vis kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv