Disney's The Lion King - Broadway

Disney's The Lion King - Broadway

på Minskoff Theatre

Pris fra 1035 kr

Oplev den populære og prisbelønnede familiefilm Løvernes Konge som musical på Broadway. Med musik af Elton John, er The Lion King en af de flotteste og mest rørende musicals, der nogensinde er lavet. Det er et sikkert hit for hele familien!

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til denne vanvittig populære musical 
- Få de bedste ledige pladser indenfor din valgte kategori
- Nyd musikken af Elton John
- Oplev en prisvindende musical, inkl. Bedste Musical
- Se en musical for hele familien

Hvad handler The Lion King om?
Da den unge løveprins Simba bliver født, bliver hans onde onkel Scar skubbet tilbage i tronfølgen. Scar planlægger derfor at myrde både Simba og hans far, King Mufasa, så han selv kan overtage tronen og blive konge. Simba overlever, men tror, at han er skyld i sin fars død og beslutter sig derfor for at flygte fra kongeriget. 

Simba starter et nyt liv sammen med sine meget usandsynlige venner Timon og Pumba. Men Simba må se sin fortid i øjnene, og påtage sig den frygtindgydende opgave at kæmpe mod hans onkel og opfylde sin skæbne som den mægtige Løvernes Konge! 

I The Lion King kommer savannen til live på Broadway i New York! Sangene i The Lion King indeholder bl.a. 'Circle of Life', 'Hakuna Matata' og 'Can You Fell the Love Tonight'.

Som avisen New York Times skriver: 'Der er bare ikke noget som den'. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teatret. 

Vidste du det om The Lion King?
Musicalen havde verdenspremiere i London i oktober i 1999 og har siden da været opsat i mange storbyer rundt om i verden. Muscialen har vundet ikke mindre end 6 Tony Awards på Broadway i New York, modtaget en Evening Standard-udmærkelse for årets teaterevent og været nomineret til ikke mindre end 8 Olivier Awards. 

Hvem egner The Lion King sig til?
Musicalen The Lion King er for alle aldre, ung som gammel. Musicalen er særlig populær blandt børnefamilier. Den er anbefalet for børn fra 6 år og op. Du bedes være opmærksom på, at børn under 3 år ikke vil få adgang til teatret.

Hvor lang tid varer The Lion King?
The Lion King varer 2 timer og 45 min., inkl. pause. 

Hvem er holdet bag?
The Lion King the Musical indeholder fantastisk musik sammensat af det Tony Award-vindende af team Tim Rice og Elton John samt den Tony Award-vindende koregraf Garth Fagans smukke arbejde. Julie Taymor instruerer denne musical verison af Disneys uhyre populære film Løvernes Konge. Hun har faktisk vundet en Tony Award for Bedste instruktør af en musical for sin opsætningen, som den første kvinde nogensinde. 

Vigtig information: 
- Bemærk venligst: Der benyttes stroboskoplys adskillige gange under forestillingen. 
- Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Ca. 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte. 

Fantastisk 4.8

4.8 25 kundekommentarer
Showet varm

Henrik, Varde
SØN, 12 AUG 2018
4.8
Fantastic

Fantastic

Tina, Bagsværd
SØN, 27 MAR 2016
4.8
Flot, medrivende og imponerende!

Virkelig en stor oplevelse. Både handling, skuespil, sang og iscenesættelse er fantastisk!

Lise, Skørping
ONS, 06 JAN 2016
4.8
Great show

Great actors, great costumes and great music.

Nis, Virum
TIR, 29 DEC 2015
4.8
Great show

Great actors, great costumes and great music.

Nis, Virum
TIR, 29 DEC 2015
4.8
Fantastiske kostumer

Det var en fantastisk flot musical.. Rigtig godt spiller og super flot sat op.. Helt klart en oplevelse værd

Kikki, Frederikshavn
FRE, 11 DEC 2015
4.8
Imponerende kostumer og sceneopsætning

Broadway er for mig lig musical, og det var en rigtig fed oplevelse at se en musical live. Kostumerne er fantastiske, sceneopsætningen er utrolig og skuespillernes passion kunne tydeligt mærkes. De har formået at være ubeskrivelig tro mod filmen, hvilket er utroligt imponerende. Den var samtidig opdateret med en lille trofe af en meget kendt Frost sang - det var alt i alt en fantastisk oplevelse.

Anja skou, Aalborg
MAN, 24 AUG 2015
4.8
The Lion King

Indfriede alla forventninger, fabelagtig forestilling

Lise, Ebeltoft
MAN, 20 JUL 2015
4.8
FANTASTISK OPLEVELSE

Den mest fantastiske, storslåede, pragtfulde, imponerende opsætning...Det er absolut en forestilling alle bør se, ung som gammel. Bare åbningsscenen giver kuldegys af glæde og man imponeres. Storslået stykke. Alle artister spiller, synger, danser fantastisk. Er man i N.Y. bør man unde sig selv lige præcis denne oplevelse. Vi kender jo alle filmen og musikken, men at se det på Broadway, slår ALT.

Lene, Holmegaard
FRE, 22 MAJ 2015
4.8
Fantastisk oplevelse.

Lion King var fra start til slut helt forrygende. Kulisser, "dyr", dragter var vanvittig flot. Skuespillerne var meget professionelle. En helstøbt musical som desværre alt for hurtig var forbi. Vores varmeste anbefalinger til folk i alle aldre.

Kathe, Hundested
TIR, 28 APR 2015
4.8
Fabelagtigt

Det var en kæmpe oplevelse det er den bedste musical jeg har set

Vivi korsholm, Kokkedal
ONS, 15 APR 2015
4.8
En stor oplevelse

Dette var familiens første Broadway teater oplevelse, og hvilken én! Vi rejste to voksne med 2 børn på hhv 10 og 12 år, og vi havde alle en kanon opevelse. Scenografi og kostumer er helt unik og skal bare nydes.

Helen, Espergærde
SØN, 12 APR 2015
4.8
Fabelagtigt !

Jeg har aldrig før set noget så fuldført og flot som denne forestilling ! Den får 10 stjerner af mig :-)

Pia, Risskov
TIR, 27 JAN 2015
4.8
Super fed oplevelse!

Selve åbnings scenen fik mine tårer til at løbe ned af kinderne så overvældende var det!!
Men ellers en gennemført forestilling som fortæller historien rigtig godt.
Man skal hente sine billetter en time før show start og selv om der lyn hurtigt var kø rundt om bygningen da de åbnede for dørerne ind til salen var vi inde på max 10 min.
Man må godt tage en flaske vand med ind. Ellers kan man købe div. Drikkevare og lidt snacks indenfor.
Man må ikke tage billeder eller filme i salen og det går de meget op i under hele forestillingen så nyd det i stedet for og undgå at blive blændet med en lommelygte og samtidig forstyrre dine medmennesker!
Så klart alle pengene værd!
God fornøjelse!

René, Glostrup
MAN, 08 DEC 2014
4.8
Lion King lørdag eftermiddag 4/10-14 kl 14.00

Meget intens oplevelse da det er et forholdsvis lille teater - super musik, middel sangpræstation, men kulisser og scener i top klasse.

Frank, Viborg
TOR, 09 OKT 2014
4.8
Fantastisk

Vi var hele familien inde og se showet. På et tidspunkt så jeg på mine unger 3,7,og 10 år de alle sad med munden åben og var helt væk i den skønne musik og teater.
Det er dyrt, men også en kæmpe oplevelse. Kan varmt anbefales til andre.

Hanne tilde, Årre
TIR, 26 AUG 2014
4.8
God oplevelse

Flot opsætning. God skuespiller indsats. Lyden mindre god

Hans christian, Esbjerg ø
SØN, 20 APR 2014
4.8
Skal ses!

Meget smukt sat op, og skuespillerne var fantastiske.
Den skal ses!!!

Simone, Odense
SØN, 20 APR 2014
4.8
En fantastisk aften.

Du kender historien, musikken, figurerne ... Så hvad venter du på... Køb billetten og tag ind og denne eksplosion af musik, faver og fantastisk scene show. En fantastisk forestilling med dygtige sangere og skuespillere.
Kan varmt anbefales....

Torben, Ishøj
MAN, 03 FEB 2014
4.8
Skal bare opleves :)

Nu har jeg set Lion King 2 gange - først i London, og nu i New York. Alt er bare større og flottere i New York, og dette er en helt fantastisk oplevelse, som jeg klart vil anbefale til alle. Musikken, kostumerne, sangene er bare helt i top.

Helle, Korsør
ONS, 23 OKT 2013
4.8
The Lion King

Vi havde en Far/Datter tur til New York med musical som vores højdepunkt. Alle forventninger blev indfriet til fulde. En helt igennem fantastisk opsætning. Scenografien var kreativ og virkede godt, skuespilspræstationerne i top, og sammenhængen mellem orkester, lydniveau osv var dybt professionel. Kan kun anbefale andre denne oplevelse. Gennem denne side er det meget nemt og enkelt og alt gik som booket hjemmefra. Ydermere er det faktisk ikke dyrere end at købe dem derovre hvor der er kæmpe kø og man risikere udsolgt. Stor ros herfra..

Morten, Klarup
ONS, 16 OKT 2013
4.8
Lion King

Vi var mor, far og to sønner på henholdsvis 18 og 23 år inde at se Lion King. Det var en meget, meget flot forestilling, med kulisser og kostumer, der var helt overvældende. Skuespillet var også helt i top. En helt igennem god oplevelse, som vi varmt kan anbefale.

Susanne esmarch, Lystrup
SØN, 15 SEP 2013
4.8
Super oplevelse

The Lion King kan i den grad anbefales - flotte skuespillerpræstationer og et fantastisk scenografi. Men husk, som mange steder indendørs i New York, en stikbluse.

Lise-lotte, Odense n
SØN, 11 AUG 2013
4.8
Wau en fantastisk oplevelse

Lion King kan stærkt anbefales. Utrolige kostumer og faktastisk at se hvor godt det lykkedes at efterligne dyrenes bevægelser især var girafferne imponerende. Der var gang i den fra første sekund og med megen humor (tænker specielt på hyænerne). Og sangene ikke at forglemme var bare i top. Kun ros herfra!! Den skal man unde sig at se og nej, den er ikke kun for børn. /Lis

Lis, Dragør
FRE, 24 MAJ 2013
4.8
Stor oplevelse

Vi havde ventet mere typisk Elton John/ Tim Rice musik/lyrik, men denne forestilling var meget bedre end forventet, en fantastisk opsætning og en fantastisk præstation af alle medvirkende og er absolut alle 5 stjerner værd.
Med venlig hilsen
Hanne og Niels Steen Alstrup

Niels steen, Hørsholm
SØN, 19 MAJ 2013
4.8

 

4.8

Fantastisk 4.8

25 kundekommentarer

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

Minskoff Theatre
200 W 45 Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Tirsdag kl. 19:00 - onsdag til lørdag kl. 20:00

Eftermiddagsforestillinger
Onsdag og lørdag kl. 14:00 - søndag kl. 15:00

Forestillingens længde:
2 timer og 45 min.

Vejviser


Benyt subway'en til Times Square - 42nd St. station

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv