The Mystery of Edwin Drood

The Mystery of Edwin Drood

på Studio 54

Pris fra 705 kr

The Mystery of Edwin Drood the musical på Broadway i New York, er baseret på den ufærdige novelle af Charles Dickens. Billetter til The Mystery of Edwin Drood the Musical i New York her!

Du bestemmer morderen i The Mystery of Edwin Drood i denne 'hvem-gjorde-det' historie der er baseret på den ufærdige roman af Charles Dickens og tilpasset af den Tony Award® vindende forfatter og komponist Rupert Holmes (Curtains). Scott Ellis (She Loves Me) instruerer denne livlige musical i den første tilbagevendelse til Broadway siden den vandt Tony “Triple Crown” (Bedste Musical, Bedste Bog og Bedste Musik)!

Hvem dræbte Edwin Drood? Det er spørgsmålet, der har forvirret publikum i mange år. Nu er det din tur til at opklare en af Broadways mest forbløffende mysterier. Tag med en tur tilbage til en Viktoriansk koncertsal, hvor en flok højtrøstede skuespillere indtager scenen til Charles Dickens ufærdige roman.
Alle på scenen er en mistænkt på mordet af unge Edwin Drood og det er op til dig at vælge hans morder! Er det John Jasper, Edwins beskyttende men lettere maniske onkle? Eller Rosa Bud, hans tilbageholdende trolovede? Eller måske den udsvævende Prinsesse Puffer?

I The Mystery of Edwin Drood the musical ender hver enkelt opførelse forskelligt afhængigt af hvad publikum beslutter!

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

Studio 54
254 West 54 Street
New York
NY
USA
10019

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2012-11-13

Forestillingens længde:
TBA

Vejviser


Benyt subway'en til 7. Ave. station.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv