The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera

på Majestic Theatre

Pris fra 1183 kr

Phantom of the Opera er den musical der har spillet længst tid på Broadway! Bestil dine billetter til musicalernes musical i New York hjemmefra og glæd dig til en musicaloplevelse du aldrig vil glemme! 

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til denne publikumsfavorit
- Få de bedste tilgængelige pladser i din valgte kategori
- Oplev den prisvidende musicalklassiker
- Nyd den enestående scenekunst og special effects

Hvad handler Phantom of the Opera om? 
The Phantom of the Opera er baseret på en klassisk fransk gyser om en deform komponist, der plager operahuset i Paris. 

Det ensomme og romantiske spøgelse hjælper og komponerer operaer for Christine, en smuk ung kommende sopranstjerne. Som Christine får mere og mere succes og en smuk beundrer fra hendes fortid kommer ind i billedet, vokser Fantomets vrede og begynder at terroritisere operahuset. Alligevel bliver Christine draget af den mystiske mand. 

Vidste du det om Phantom of the Opera? 
The Phantom of the Opera er et musicalfænomen med nogle af de mest pompøse kulisser, kostumer og specialeffekter, der nogensinde er skabt til scenebrug. På verdensplan har The Phantom of the Opera været vist i over 90 byer og vundet mere end 50 teaterpriser, inklusiv syv Tony Awards i 1988, herunder Bedste Musical. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Hvem egner musicalen sig til?
Phantom of the Opera er for de fleste, både det faste muscialbesøgende og første gangspublikum. Muscialen er ikke passende for børn, da den indeholder flere uhyggelige scener, den hedder trods alt også Phantom of the Opera. Den er anbefalet for børn fra 10 år. Børn under 5 år bliver er ikke tilladte i teateret. 

Hvor længe varer musicalen? 
The Phantom of the Opera varer ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause. 

Hvem er holdet bag?
Den verdensbeørmte engelske komponist Andrew Lloyd Webber står bag denne musicalproduktion. Harold Prince instruerer og Cameron Mackintosh producerer. 

Vigtig information:
- Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Omkring 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny, der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte. 

Fantastisk 4.8

4.8 5 kundekommentarer
Flot opførelse af The Phantom og the Opera

Stor og dejlig opførelse. Godt orkester, flot korriografi og gode sangere.

Jette, Aalborg sv
MAN, 09 MAJ 2016
4.8
Fantastisk Fantom Forestilling

Hele selskabet på otte mand (børn / teenagere / voksne) var fængslet fra start til slut. Showet er den største teateroplevelse med enestående scenografi, skuespillere, musik, handling, humor, kærlighed - vi var alle helt oppe over den bagefter - og er stadig væk.

Mette, Tranekaer
ONS, 30 MAR 2016
4.8
En uforglemmelig oplevelse

Der kunne ikke tænkes smukkere rammer for The Phantom of the Opera end the Majestic Theatre. Et gammelt teater der rummer mange års fantastiske forestillinger. The Phantom of the Opera var et overflødighedshorn af dygtige sangere/skuespillere, et suverænt orkester og flotte kostumer. Deres sang bragte tårerne frem i øjnene, det var en meget smukt oplevelse.

Dorthe, Thisted
ONS, 02 SEP 2015
4.8
En fantastisk oplevelse

En drønende varm juliaften overværede vi opførelsen af Phantom of the Opera på Majestic i New York. Det var en stor oplevelse både for os og for vores barnebarn på 15 år.

Såvel opsætning som skuespillere, sange og kostumer talte til alle vores sanser og tiden fløj af sted.
Vi kan varmt anbefale forestillingen.

Ilse og Jørgen Wederkinck
Helsingør

Ilse sommer, Helsingør
MAN, 20 JUL 2015
4.8
Overvejende god oplevelse

Opsætningen, musikken, sangerne var helt i top en oplevelse der varmt kan anbefales.
Negativ side, folk kom i lind strøm efter start, det er ikke ok hverken for kunstner og alle os andre, dørene burde lukkes senest 10. min efter start tidspunkt. Samtidig er det helt utrolig forstyrrende, at selv om folk blev opfordret til at slukke mobil, blev den ene ipad efter den anden tændt, det var et irritations monemt.

Birthe, Vejle
MAN, 18 FEB 2013
4.8

 

4.8

Fantastisk 4.8

5 kundekommentarer

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

Majestic Theatre
245 West 44th Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Mandag og onsdag til lørdag kl. 20:00 - tirsdag kl. 19:00

Eftermiddagsforestillinger
Onsdag og lørdag kl. 14:00

Spiller fra
1988-01-26

Forestillingens længde:
2 timer og 30 min.

Vejviser


Benyt subway'en til Times Square - 42nd St. station

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv