Billetter til: Kinky Boots

Kinky Boots

5.0 (1)
Fra kr 565

Kinky Boots er uden tvivl den nye must-see musical i New York! Med musik af den Tony- og Grammy-vindende popstjerne Cyndi Lauper, er det en feel-good musical fyldt med sjov!

Højdepunkter

- Sikre dig billetter til denne hjertevarme musical
- Få de bedste tilgængelige pladser i din valgte kategori
- Oplev en prisvindende musical, inkl. Bedste Musical
- Nyd musikken af Grammy-vinder Cyndi Lauper

Hvad kan jeg forvente?

Charlie Price har pludselig arvet hans fars skofabrik der er på randen af konkurs. 

I et forsøg på at redde sin fars arv og familieforretning finder Charlie inspiration i form af Lola. En fantastisk kunstner med behov for et par robuste stilletter og som viser sig at være lige den person, der kan hjælpe Charlie med at blive den mand han er bestemt til. 

Mens de arbejder sammen for at få forretningen op at køre igen finder dette umage par ud af de har mere tilfælles end de nogensinde har kunne forestille sig… og opdager at den dag du ændrer mening om nogen, kan være dagen du ændrer hele din verden. 

Kinky Boots byder på et sensationelt soundtrack, knock-out dans og en spektakulær historie. 

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Hvem egner musicalen sig til?
Kinky Boots er anbefalet fra 10 år og op efter. Børn under 4 år er ikke tilladte i teatret. 

Hvor længe varer musicalen? 
Les Misérables varer 2 timer og 25 min., inklusiv en 15-minutters pause. 

Hvem er holdet bag?
Kinky Boots er skabt af den Grammy-vindende popstjerne Cyndi Lauper og fire gange Tony Award-vinder Harvey Fierstein. Musicalen er instrueret og koreograferet af Tony-vinder Jerry Mitchell. 

Vigtig information

Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Omkring 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny, der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte.

Fantastisk: 5.0

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Print ud e-billet

Forestillingens længde: 2 timer 25 minutter

Vejviser

Al Hirschfeld Theatre

Adresse
302 West 45th Street New York NY US