Billetter til: Waitress

Waitress

Fra 730 kr
Waitress er inspireret af Adrienne Shellys elskede film og er en opløftende fejring af venskab, moderskab og styrken til at forfølge de vildeste drømme.
 
Højdepunkter:
- Sikre dine billetter til denne fantastiske musical
- Få de bedste sæder i din valgte kategori
- Oplev et Academy Award-vindende ensemble
 
Waitress på Broadway
Efter udsolgte shows på Boston’s American Repertory Theater kommer Waitress nu endelig til Broadway.
 
Morsom, opløftende, overraskende gribende tilsat original musik og tekster af den fem-dobbelte Grammy-nominerede Sara Bareilles, en historie af den anmelderroste manuskriptforfatter Jessie Nelson og instruktion af Tony Award-vinderen Diane Paulus.
 
Tony Award-vinderen Jessie Mueller spiller Jenna, en servitrice og ekspert i at lave kager, der sidder fast i en lille by og et kærlighedsløst ægteskab. Hun stilles over for en uventet graviditet, og frygter hun måske er nødt til at opgive drømmen om at åbne sin egen kage-shop for altid... indtil en bagekonkurrence i en nærliggende region og byens flotte nye læge tilbyder hende en fristende opskrift på lykke. Støttet af hendes skæve team af kollegaer servitricer og loyale kunder, finder Jenna den hemmelige ingrediens, som hun hele tiden har savnet - mod.

Broadway-ensemblet inkluderer Eric Anderson, Christopher Fitzgerald, Drew Gehling, Kimiko Glenn, Dakin Matthews, Keala Settle, with ensemble members Charity Angél Dawson, Jeremy Morse og Stephanie Torns. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet via e-mail. Bare print din billet ud og tag den med til teatret.
 
Vigtig information:
- Når du bestiller billetter til en musical i New York, vil du altid få tildelt de bedste pladser, der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret, der tildeler pladser til vores kunder. Omkring 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny, der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser, der var ledige, da du bestilte. 

Vejviser

Brooks Atkinson Theatre

Adresse
256 West 47th Street New York NY US

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.