Billetter til: Frozen

Frozen

4.7 (47)
Fra 428 kr

Oplev Frozen the Musical - også kendt som Frost på dansk: den berømte Disney historie om to søstres kærlighed til hinanden. Musicalen spiller på Broadway i New York! Tag med Anna på en rejse for at redde sin søster Elsa, inden deres forhold bliver ødelagt af en mystisk hemmelighed. 

Lige nu har vi et fantastisk tilbud på Frozen the Musical: Bestil gennem os og spar 40% på dine billetter!

Højdepunkter

- Oplev den berømte Disney historie live
- Lyt til de kendte sange - heriblandt 'Let It Go'
- Nyd en sød fortælling om søsterkærlighed
- Se de fortryllende kulisser

Hvad kan jeg forvente?

Elsa og Anna er søstre og prinsesser af Arendelle. Elsa besidder magiske evner, som gør, at hun kan kreere is og sne. De to søstre finder dette ekstremt morsomt, men kongen og dronningen er bekymrede for, at Elsa en dag vil komme til at gøre skade på sig selv - eller måske endda Anna. Da dette en dag sker, isolerer Elsa sig og vil ikke have noget med Anna at gøre.

Efter kongen og dronningen dør, fylder Elsa 21 år og skal for fremtiden lede kongeriget. Men da hun mister kontrollen over sine magiske evner foran hoffet, bliver hun dømt som et monster og flygter. Nu er det op til Anna og hendes venner at redde Elsa. Kan de få Elsa til at elske sig selv? Hvordan kan de få hende til ikke at isolere sig og føle sig så alene? Men vigtigst af alt: Er Elsa overhovedet villig til at ændre sig?

Broadway-opsætningen af Frozen er i to akter, inklusiv nye sange og historiemateriale. Sceneopsætningen indeholder mere end dobbelt så meget musik som filmen. Tony-vinder Michael Grandage instruerer musicalen, som bygger videre på filmen fra 2013. Den Oscar-vindende duo Kristen Anderson-Lopez og Robert Lopez har skrevet flere nye sange til at akkomponere de velkendte melodier fra filmen (inklusiv den Oscar-vindende 'Let It Go'), og filmens forfatter og medinstruktør Jennifer Lee har også skrevet manuskriptet til musicalen. Tony-vinder Rob Ashford koregraferer. 

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført, vil du modtage din e-billet per e-mail, så du kan bare vise billetten på din telefon. Du kan også printe den ud og tage den med til teateret. 

Åbningstider

Venligst tjek booking kalenderen for spilletider.

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 30 minutter

Vejviser

St. James Theatre

Adresse
246 West 44th Street New York NY US

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.