Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Oplev Musicals i New York

Velkommen til NewYorkMusicals.dk, stedet for dig, der vil opleve verdens bedste musicals live på Broadway i hjertet af New York. På NewYorkMusicals.dk kan du enkelt, hurtigt og sikkert bestille billetter til New Yorks største og mest populære musicals samt teaterstykker.

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Arenainfo.

New World Stages / Stage 1

New World Stages / Stage 1

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: Jersey Boys

Jersey Boys

5.0 (1)
Fra 368 kr
Musicalen Jersey Boys er baseret på historien om Frankie Valli og The Four Seasons. Den populære musical er blevet set af over 1,5 mio. mennesker og har dermed fast etableret sig om en af de længst tid spillende musicals. 

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til denne populære musical 
- Få de bedste ledige pladser indenfor din valgte kategori
- Nyd Frankie Valli og The Four Seasons' mange hits
- Oplev en rigtig feel-good musical

Hvad handler Jersey Boys om?
Jersey Boys bygger på den sande historie om Frankie Valli og the Four Seasons og hvordan de arbejdede sig op fra Newarks gader i New Jersey til stjernestatus. Jersey Boys er musicalen om The Four Seasons - gennem succesen, de svære tider og personlige kriser, samt en gruppe venners, hvis musik blev symbolet på en generation. 

Jersey Boys indeholder kendte sange såsom 'Sherry', 'Big Girls Don't Cry', 'Can't Take My Eyes Off of You', 'Oh, What a Night' og mange flere hits.

Vidste du dette om Jersey Boys?
Musicalen Jersey Boys har vundet fire Tony Awards, heriblandt Bedste musical, Bedste skuespiller i en musical, Bedste birolle i en musical og Bedste lysdesign i en musical. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Hvem egner forestilling sig til?
Jersey Boys er anbefalet for børn fra 12 år og op på grund af anstødeligt sprogbrug. Børn under 5 år er ikke tilladt i teatret. 

Hvor længe varer musicalen? 
Jersey Boys varer 2 timer og 30 min. inkl. pause. 

Hvem er holdet bag?

Hitmusicalen Jersey Boys er instrueret af Des McAnuff, manuskriptet er skrevet af Marshall Brickman og Rick Elice. Musik og tekster kommer fra Bob Crewe og The Four Seasons' egen Bob Gaudio. 

Vigtig information:
- Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Omkring. 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny, der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte.  

Vejviser

New World Stages / Stage 1

Adresse
340 West 50th Street New York NY US

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.