Billetter til: To Kill a Mockingbird

To Kill a Mockingbird

 
Fra 727 kr

Vær vidne til en historie om racemæssig uretfærdighed, gamle kønsroller og uskrevne regler. Man følger historien gennem en piges øjne - en pige ved navn Scout. Den berømte roman 'Dræb ikke en sangfugl' er blevet forvandlet til et teaterstykke, som nu spiller på Broadway i New York City. Følg Atticus Finch og Scout, mens hun lærer om, hvad der er rigtigt og forkert i verdenen - både gennem sin egen måde at lære på og gennem sin fars mod. 

Højdepunkter

- Vælg dine egne pladser
- Nyd historien af award-vindende forfatter Harper Lee
- Se Ed Harris som Atticus Finch fra 5. november

Hvad kan jeg forvente?

Scout bor i Maycomb med sin ældre bror Jem og deres far Atticus, som er advokat og enkemand. Jem og Scout bliver venner med en dreng ved navn Dill, som besøger sin tante i Maycomb hver eneste sommer. En sommer bliver Atticus valgt til at forsvare Tom Robinson, en sort mand, som er blevet anklaget for at have voldtaget en ung, hvid kvinde ved navn Mayella Ewell.

Atticus siger ja til at forsvare Tom, selvom det er ikke bliver taget godt imod af de andre borgere i Maycomb. Andre børn i byen håner Jem og Scout for Atticus' beslutning og kalder ham diverse skældsord, hvilket kun gør det sværere for Scout at forstå sin far, og hvorfor han vil hjælpe nogen, der har begået en forbrydelse. Situationen bliver endnu sværere at håndtere, da vold, had og rygter begynder at sprede sig i byen, mens retssagen nærmer sig.

Scout, Jem og Dill er nysgerrige og vil gerne finde ud af, hvad der virkelig er sket, men Atticus vil ikke have de tre venner i nærheden af retssagen. Hvordan skal de så finde ud af sandheden? Hvor trækkes grænsen mellem sandheden og en løgn? Og hvordan kan dette påvirke forskellen mellem sort og hvid, mænd og kvinder og de rige og fattige?

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med dig til teatret eller vis billetten på din telefon.

Vigtig information

- Skuespillet er egnet for børn fra 12 år og ældre.
- Børn under 4 år er ikke tilladt i teatret.

Åbningstider

Venligst tjek kalenderen for ledige datoer og tidspunkter.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 35 minutter

Vejviser

Shubert Theatre

Adresse
225 West 44th Street New York, NY 10036

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.