Billetter til: Rock of Ages

Rock of Ages

5.0 (4)
Fra 439 kr

Tag med til en aften med rock 'n' roll musik og kendte 80'er sange! Rock of Ages spiller nu på Broadway i New York City. Hvis du leder efter en musical med masser af energi, stort, touperet hår og berømte guitar riffs, så er dette et show for dig. Are you ready to rock? 

Højdepunkter

- Vælg dine egne pladser
- Lyt til hit sange af kendte 80'er bands
- Nyd en historie om kærlighed, musik og venskaber
- Gør dig klar til at rocke ud hele aftenen

Hvad kan jeg forvente?

Dette er historien om en pige fra en lille by, en dreng fra storbyen og en rock 'n' roll romance på Sunset Strip. Sherrie Christian flytter til Hollywood, hvor hun håber på at blive skuespiller. Her møder hun Drew Boley, en håbefuld musiker, og med hans hjælp får hun et arbejde som tjener på en rock 'n' roll bar.

Baren er fyldt med kendte bands og sangere hver eneste aften, og det er et meget populært spillested. Da baren pludselig bliver truet med at lukke, vil de håbefulde rockmusikere og deres venner gerne redde dagen - og selvfølgelig musikken. Men store handlinger kan have store konsekvenser - og er de villige til at gøre, hvad end der kræves?

Rock of Ages' vilde musikpartitur indeholder alle dine favorit rocksange fra 80'erne. Der er sange med af Pat Benatar, Bon Jovi, Twisted Sister, Poison og Joan Jett & The Blackhearts! De hårdere rocksange kommer i balance med stærke rockballader som Can't Fight This Feeling, I Wanna Know What Love Is, Here I Go Again og selvfølgelig Don't Stop Believin'!

Så gør dig klar til at rocke ud hele aftenen. Eller i hvert fald indtil tæppet går ned!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret. Mobilbilletter er tilladt.

Åbningstider

Mandag-lørdag: 20:00.
Lørdag-søndag: 14:00.
Søndag: 19:00.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 30 minutter

Vejviser

New World Stages

Adresse
340 W 50th St New York, NY 10019

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.