Billetter til: Jagged Little Pill
Fra 332 kr

Jagged Little Pill

Nyd en musical inspireret af temaerne og følelserne, der vækkes til live på Alanis Morissettes album Jagged Little Pill. Og nu har du chancen for at se musicalen i New York City! Vær vidne til en historie, der handler om smerte, at komme videre og svære valg i livet.    

Højdepunkter

- Vælg dine egne pladser
- Lyt til Alanis Morissettes bedste sange
- Nyd historien af den berømte forfatter Diablo Cody
- Lær et gribende og hjertevarmende budskab

Hvad kan jeg forvente?

Familien Healy er en perfekt familie - men skindet kan bedrage. Moren i familien, Mary Jane, er besat af tanken om at holde sammen på alt i familien og få sit eget liv til at se godt ud. Dette er til trods for, at hun er afhængig af smertestillende piller, og at hendes ægteskab til Steve føles distanceret og livløst.

Datteren i familien, Frankie, er adopteret, og af mange forskellige, smertefulde årsager føler hun sig udstødt af Mary Jane. Mens denne kamp finder sted, kæmper Frankie en hemmelig kamp mod sin seksualitet. Imens er sønnen Nick meget presset af at være det perfekte barn i familien. Og dette bliver mere kompliceret, da Nicks bedste ven, Andrew, anklages for at have voldtaget Frankies bedste veninde, Bella.

Overfladen krakelerer, og fejlene begynder at vise sig. Healy familien har et valg, de må træffe: Vil de blive ved med at opretholde facaden, eller vil de forsøge at konfrontere den barske sandhed om dem selv?

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret. Mobilbilletter er tilladt.

Åbningstider

Venligst tjek kalenderen for dato og tid.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 30 minutter

Vejviser

Broadhurst Theatre

Adresse
235 West 44th Street New York, NY 10036

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.