Søg efter billetter

COVID information

  • Alle gæster skal medbringe og bære mundbind.
  • Alle gæster skal holde afstand og følge de anviste regler. Antal besøgende er reduceret, for at undgå store forsamlinger.
  • Skal du købe noget på stedet, skal du bruge et kreditkort, og undgå at bruge kontanter.
  • Har du symptomer der minder om COVID-19 beder vi dig på det kraftigste om ikke at dukke op. Venligst kontakt vores helpdesk, så vi kan være behjælpelig med at ombooke din bestilling.
  • Alle områder der berøres af gæster rengøres regelmæssigt.
  • Ansatte bærer ansigtsmaske og evt. andet udstyr for at beskytte gæster og dem selv.
  • Du skal medbringe et gyldigt Coronapas, der viser du er færdigvaccineret, eller har været testet positiv for COVID-19 (Immun)

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Arenainfo.

Lunt-Fontanne Theatre

Lunt-Fontanne Theatre

Lunt-Fontanne Theatre

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: TINA: The Tina Turner Musical
Fra 671 kr

TINA: The Tina Turner Musical

5.0 (16)

Nu kan du nyde den energifyldte rock 'n' roll musik af Tina Turner i denne musical baseret på hendes liv! Musicalen får premiere på Broadway i New York City i efteråret 2019, og det er en medrivende historie, du ikke bør gå glip af!

Højdepunkter

- Vælg dine egne pladser
- Lyt til Tina Turners bedste sange
- Lær om rock 'n' roll dronningens liv
- Nyd energifyldte præstationer af talentfulde sangere

Hvad kan jeg forvente?

Historien begynder med Anne Mae Bullocks barndom i Nutbush, Tennessee. Anne Maes forældre har et turbulent forhold, som kulminerer og resulterer i, at hun må bo hos sin bedstemor.

Nogle år senere rejser Anna Mae til St. Louis, hvor hun møder Ike Turner og hans band, Kings of Rhythm. En aften går Anna Mae med Ike på scenen for at synge - og deres optræden bliver en kæmpe succes! Herefter kommer hun med i bandet og ændrer navn til "Tina Turner".

Selvom Tina godt kan lide at optræde med ham, så ser hun alligevel, hvordan Ike opfører sig - og hans måde at behandle hende på viser sig kun at være begyndelsen. De forhindringer, hun snart vil møde, involverer utroskab, vold, urimelige krav og at blive dømt og udsat for racisme og sexisme. 

Denne musical er skabt i samarbejde med Tina Turner, og den afslører historien om en kvinde, der måtte kæmpe for ikke at blive holdt nede på grund af sin alder, race og sit køn. På sin rejse fra en ydmyg begyndelse i Tennessee til forvandlingen til en internationalt anerkendt rock 'n' roll dronning bøjede Tina Turner ikke bare reglerne - hun lavede dem om!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret. Mobilbilletter er tilladt.

Åbningstider

Venligst tjek kalenderen for dato og tid.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 45 minutter

Vejviser

Lunt-Fontanne Theatre

Adresse
205 W 46th S New York, NY 10036

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.