Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Oplev Musicals i New York

Velkommen til NewYorkMusicals.dk, stedet for dig, der vil opleve verdens bedste musicals live på Broadway i hjertet af New York. På NewYorkMusicals.dk kan du enkelt, hurtigt og sikkert bestille billetter til New Yorks største og mest populære musicals samt teaterstykker.

  • Over 3,3 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: Bat Out of Hell The Musical

Bat Out of Hell The Musical

Fra kr 449

Bat Out of Hell er inspireret af Meat Loaf albummet med samme navn. Nogle dele af historien er løst baseret på Peter Pan. Se om du kan finde lighederne, for nu kan du nyde musicalen på Broadway i New York City.

Højdepunkter

- Vælg dine egne pladser
- Lyt til 17 af Meat Loafs bedste sange
- Nyd en rock 'n' roll fantasy musical

Hvad kan jeg forvente?

Alle er bange noget forskelligt. Nogle er bange for Jordens undergang, mens andre er bange for at forblive den samme for evigt. Forestil dig så at kombinere begge! Det er, hvad der sker i Bat Out of Hell: Størstedelen af verdens DNA er fastfrosset, hvilket resulterer i, at alle er den samme alder forevigt - men det har nogle vrede teenagers tænkt sig at lave om på!

Den ultimative leder af dem alle er Strat. Han er for evigt 18 år og er lederen af den rebelske gruppe 'The Lost'. De strejfer rundt i gaderne i Obsidian, en dystopisk by, der engang var kendt under navnet Manhattan. Obsidian bliver styret med hård hånd af den ondskabfulde tyran Falco.

Da han er en sand oprører, vil Strat stoppe Falco. Men da Strat møder Falcos datter, Raven, som er blevet låst væk i et af paladsets tårne, vil Strat redde hende fra Falcos ondskab. Kan Raven og Strat forenes og forandre verdenens skæbne? Eller vil konsekvenserne være for store til, at de kan håndtere det?

Denne rock 'n' roll historie handler om, hvordan kærlighed, bånd og mod kan blomstre i enhver alder. Mange af Meat Loafs ikoniske sange er med - heriblandt "I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That)", "It's All Coming Back To Me Now" og "Paradise By The Dashboard Light".

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret. Mobilbilletter er tilladt.

Åbningstider

Venligst tjek kalenderen for dato og tidspunkter.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 45 minutter

Vejviser

New York City Center - Main Stage

Adresse
131 W 55th St New York, NY 10019

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.