Billetter til: Diana: A New Musical
Fra 332 kr

Diana: A New Musical

Oplev historien om Prinsesse Diana, der fulgte sit hjerte, ønskede at gøre verdenen til et bedre sted og derfor blev en tidsløs legende! Nyd en musical med helt nye sange, som er skabt af et prisvindende team, på Broadway i New York!

Højdepunkter

- Oplev historien om Prinsesse Diana
- Nyd en musical skabt af et prisvindende team
- Lyt til helt nye sange
- Vælg dine egne pladser

Hvad kan jeg forvente?

Da Diana - på det tidspunkt kaldet Lady Diana Spencer - giftede sig med Prins Charles i 1981, blev hun hurtigt et kulturelt fænomen. Hun dedikerede sin tid til velgørenhed, aktivisme og så var hun et stilikon, som kvinder i hele verdenen gerne ville efterligne - specielt hendes hår, tøj, ynde og charmerende personlighed.

Men Diana havde også sine egne meninger. Hun fulgte sit hjerte, og hun forsvarede altid sin familie, sit land og sig selv. I stedet for at følge de forventninger hun blev pålagt, udfordrede hun dem, og derved blev hun hurtigt vellidt af de kongelige. Som resultat har hun skabt en arv, der vil vare ved for evigt.

Selve manuskriptet til Diana: A New Musical er skrevet af Joe DiPietro og David Bryan (Tony Award-vinder for bedste musical: Memphis). Musicalen er instrueret af Christopher Ashley (Come From Away) med koreografi af Tony Award-nominerede Kelly Devine (for Rock of Ages). Musikken er arrangeret af Ian Eisendrath, der også har arbejdet på Come From Away. 

Musicalen bringer for alvor legenden om Diana til live på scenen. Kostumerne og historien hiver dig tilbage til den tid, hvor Dianas navn var på alles læber. Lady Diana ændrede verdenen og viste monarkiet lige præcis, hvordan man gør det!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret. Du kan også blot vise billetten på din mobiltelefon.

Vigtig information

- Det anbefales, at du er 10 år eller ældre, hvis du vil se denne musical.
- Børn under 4 år er ikke tilladt i teateret.

Åbningstider

Tjek venligst booking kalenderen for ledige spilletider.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 2 timer 15 minutter

Vejviser

Longacre Theatre

Adresse
220 West 48th Street New York, NY 10036

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.