Billetter til: Christmas Spectacular Starring the Radio City Rockettes

Christmas Spectacular Starring the Radio City Rockettes

4.8 (93)
Fra 604 kr
Gå ikke glip af Christmas Spectacular i Radio City Music Hall i New York! Radio City Christmas Spectacular præsenterer et fantastisk juleshow i et univers, der appellerer til alle dine sanser og får dig til at huske dine bedste juleminder. 

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til dette spektakulære show
- Få de bedste tilgængelige pladser i din valgte kategori
- Oplev et juleshow uden sammenligning
- Se de fantastiske dansere The Rockettes

Hvad er Christmas Spectacular?
Radio City Christmas Spectacular er blevet set af flere end 80 milioner mennesker gennem årene og har spillet i flere end 60 nordamerikanske byer. 

Showet er fyldt med betagende kostumer, dynamiske dansenumre og enestående special effects! Den store scene lyser op, når danserne the Rockettes optræder med deres signatur høje spark og flotte dansestil, i nogle af de mest udfordrende dansenumre nogensiden.

Showet er lige så unikt den dag i dag som tilbage i 1933, og Radio City Music Hall er den mest fantastiske lokation. Kun verdens største indørsteater kan rumme den mest spetakulære julefest.

Gå ikke glip af denne spektakulære festforestilling og skab minder til resten af livet! Det er juleshowet alle bør opleve!

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Hvem egner showet sig til?
Radio City Christmas Spectacular er kreeret til publikummer i alle aldre, helt fra de yngste børn til de mest erfarne gæster. Mange kommer tilbage år efter år og giver traditionen videre til den næste generation. 

Hvor længe varer showet? 
Radio City Christmas Spectacular varer 1 timer og 30 min.

Findes der børnebilletter?
Nej, der findes desværre ikke børnebilletter, men børn under 2 år behøver ikke en billet, hvis de ikke optager deres eget sæde, men sidder på skødet af en voksen. 

Vigtig information:
- Når du bestiller billetter til et show i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Omkring 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny, der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte. 

Billetkategorier

Are there children's rates available?
No, unfortunately, there are not children's rates, but children under age two do not require a ticket if they do not occupy their own seat and sit on a parent's or guardian's lap. 

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 1 timer 30 minutter

Vejviser

Radio City Music Hall

Adresse
1260 Ave of the Americas New York, USA NY 10020

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.