Channeling Kevin Spacey

Channeling Kevin Spacey

på St. Luke's Theatre

Bestil billetter til Channeling Kevin Spacey på Broadway i New York. Den sjove Channeling Kevin Spacey på Broadway i New York. Køb billetter her!

I Channeling Kevin Spacey møder vi stakkels Charlie der er lidt af en uselvstændig medløber, og sidder fast i et udsigtsløst job. Men en dag får Charlie en åbenbaring og beslutter sig for at ændre sit kedelige liv.

Kevin Spacey og Al Pacino f ans vil virkelig nyde dette teaterstykke, da stykket kanaliserer begge karakterer igennem en ødelæggende men morsom konfrontation.

OBS : Hverken Kevin Spacey og Al Pacino er IKKE med i teaterstykket!

OBS : Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket! Vi har ingen indflydelse på hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Ca. 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny der viser hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres på nogen måde, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte!

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

St. Luke's Theatre
308 W 46th Street (btwn 8 & 9 ave)
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Fredag og lørdag kl. 20:00 - søndag kl. 19:00

Spiller fra
2011-04-17

Forestillingens længde:
1 time og 20 min.

Vejviser


Benyt subway'en til 49th. St. station.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv