End of the Rainbow

End of the Rainbow

på Belasco Theatre

Pris fra 746 kr

Se End of the Rainbow på Broadway i New York, en hyldest til Judy Garland og Broadway. Køb billetter til End of the Rainbow i New York her!

End of the Rainbow er en hyldest til  Judy Garland , som vi følger omkring på hendes comeback (igen) i 1968, hvor hun kæmper hårdt for at være mere end pigen med "Over the Rainbow"! Vi følger den elskede Judy i dette sjove drama, hvor vi får et unikt indblik i hendes det liv.

End of the Rainbow  indeholder nogle af Judy Garlands mest mindeværdige sange, så som "The Man That Got Away ", "Come Rain Or Come Shine ", "The Trolley Song " og selvfølgelig "Somewhere Over The Rainbow "!

OBS : Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket! Vi har ingen indflydelse på hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Ca. 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny der viser hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres på nogen måde, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte!

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

Belasco Theatre
111 West 44th Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Tirsdag og torsdag kl. 19:00 - onsdag, fridag og lørdag kl. 20:00

Eftermiddagsforestillinger
Onsdag og lørdag kl. 14:00 - søndag kl. 15:00

Spiller fra
2012-04-03

Forestillingens længde:
2 timer og 10 min.

Vejviser


Benyt subway'en til Times Square - 42nd St. Station

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv