Billetter til: Blue Man Group - New York

Blue Man Group - New York

Fra kr 516
The Blue Man Group er en af de forestillinger du er nødt til at opleve for at kunne forstå, hvor fantastisk det er. Showet er både morsomt, originalt og fyldt med energi! 

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til denne morsomme musical
- Få de bedste tilgængelige pladser i din valgte kategori
- Forbered dig på at blive overrasket og underholdt som aldrig før

Hvad handler forestillingen om?
Blue Man Group kan ikke forklares, det skal opleves. Forestillingen inviterer dig ind i en sanselig verden der kombinerer teater, musik, videnskab og kunst, hvor Blue Man Group præsenterer deres perfekte anarkistiske manual på, hvordan man opnår popularitet i musikkens verden i dag.

De tre udtryksløse, skaldede, blå, stumme mænd virker i deres rette element i en blanding af surrealistisk teater, video, lysshow og fængende rock musik. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Hvem egner forestilling sig til?
The Blue Man Group er sjovt og underholdende for alle aldre, børn som voksne. Der bliver ikke talt under forestillingen, så ikke-engelsktalende gæster kan nyde showet på lige fod med andre. Børn under 3 år er ikke tilladte i teateret. 

Hvor længe varer forestillingen? 
The Blue Man Group varer ca. 2 timer. 

Vigtig information:
- Når du bestiller billetter til et show i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Omkring 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny, der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte. 

Åbningstider

Søndag til fredag kl. 20:00 - lørdag kl. 19:00 Onsdag kl. 14:00, lørdag og søndag kl. 14:00 og 17:00

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Print ud e-billet

Vejviser

Astor Place Theater

Adresse
434 Lafayette Street New York NY US

×