Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 35 års erfaring

  • Dansk kundeservice

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Vores kunder siger

Musicals på Broadway i New York!

Broadway er en berømt gade der løber tværs igennem Manhattan i New York. Broadway er også blevet synonym med New Yorks teaterområde, der sammen med Londons West End, er de to steder i verden, hvor der opsættes flest musicals.

Broadway musicalområde har flere end 40 teatre, med plads til mere end 500 tilskuere. De fleste teatre er centreret omkring Times Square, men nogle har dog adresse i Lower Manhattan og oppe ved Lincoln Center.

Der er ingen tvivl om at Broadway Shows/Musicals er blevet en institution i sig selv, og er i høj grad medvirkende til, at New York betragtes som USA’s kulturelle og musicalske hovedstad.

Mange store musicals har haft premiere på Broadway. I nyere tid kan nævnes Chicago, Disneys The Lion King, Hamilton, Disneys Aladdin, Book of Mormon og MJ the Musical. Går vi tilbage til tiden omkring 1960 og 70’erne åbnede så klassiske musicals som Grease, Evita, Hello Dolly, Cabaret, Hair og Annie på Broadway i New York.

I dag er Broadway stadig kendt som USA’s Musical distrikt nummer 1, og man kan ikke undgå at blive smittet af ’musicalsygen’ når man går hen ad Broadway.

I dag er de populære musicals på Broadway i New York; Disney’s The Lion King, Chicago, Hamilton, Disney’ Aladdin, Disney’s Frozen, Moulin Rouge, The Book of Mormon og MJ the Musical for at nævne nogle stykker, og man kan rolig konkluderer at det er et godt miks af gode gamle klassiske musicals, samt helt nye der er på plakaten.

Du kan se en komplet liste over alle musicals på Broadway i New York HER.

En ting er sikkert, vil du opleve en musical på Broadway i New York, så bør du købe billetterne hjemmefra. Dels skal du ikke bruge tid i New York på at jagte musicalbilletter, dels er de ofte billigere her på siden og sidst men ikke mindst betaler du i danske kroner via en godkendt dansk hjemmeside.

Rigtig god fornøjelse med dit valg af en fantastisk musical på Broadway i New York.

Ticmate velgørenhed

Musicals på Broadway i New York!

Velkommen musical-fan! Her finder du en liste over alle musicals der spiller på Broadway i New York. Du kan nemt sortere efter, hvilke forestillinger der er mest populære blandt danskere, den laveste pris, antal stjerner vores kunder har givet de forskellige musicals eller i alfabetisk orden fra A–Å. Vi ønsker dig en god tur til New York!

Sorter efter
Søgeresultat: 1 - 7 (7)