Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 35 års erfaring

  • Dansk kundeservice

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Vores kunder siger

Musicals i London

Musicals i London er næsten en institution i sig selv, og forbindes ofte med området West End i det centrale London. Sammen med Broadway i New York, er London West End et af de to største ’Teaterområder’ i den ’vestlige’ del af verden.

Når man besøger London, er det et sikkert hit, at opleve en musical. Teatrene ligger som perler på en snor i Londons West End, og de fleste er i gå afstand fra Piccadilly Circus, Leicester Square eller Govent Garden, med nogle få afstikkere ved Victoria Station og South Bank.

Nogle af musicalteatrene er utrolig smukke og ret så gamle, som f.eks. Theatre Royal Drury Lane(1663), The Haymarket(1720), Adelphi(1806) og Savoy fra 1881. Men det er kun nogle få af de mere end 35 teatre der ligger i Londons West End.

London Har altid været kendt for, at producere det ene musicalhit efter det andet, og listen af musicals der har haft premiere i London er uendelig lang. Her vil vi bare nævne nogle af de absolutte klassikere inden for genren, der igennem en årrække har henrykt publikum, ikke bare i Londons West End, men i hele verden: Les Miserables (premiere i 1985, og spiller stadigvæk her i 2024), Phantom of the Opera (premiere i 1986 og spiller stadigvæk her i 2024), Cats (premiere i 1981 og spiller desværre pt. ikke), Mamma Mia (premiere i 1999 og spiller stadigvæk her i 2024) og Disneys The Lion King (premiere i 1999 og spiller stadigvæk her i 2024).

Af andre store musicals kan nævnes, Miss Saigon, We Will Rock You, Wicked, Chicago, Cabaret, Grease, Mary Poppins og Starlight Express for bare af nævne nogle få.

Londons West End er en buffet af musicals, og man bør ikke snyde sig selv for at opleve en musical live i London, når man er på besøg.

Du kan se en komplet liste over aktuelle musicals HER, hvor du også med fordel kan købe dine billetter hjemmefra i danske kroner. For selvom der er mange musicals på plakaten i London, er de ofte udsolgte, og der er ikke noget være end, at bruge sin tid i London på at stå i kø, også ikke være sikker på at kunne få billetter

Ticmate velgørenhed

Musicals i London

Velkommen musical-fan! Her finder du en liste over alle musicals der spiller i Londons West End - samlet ét sted. Du kan nemt sortere efter, hvilke forestillinger der er mest populære blandt danskere, den laveste pris, antal stjerner vores kunder har givet de forskellige musicals eller i alfabetisk orden fra A–Å. Ha' en dejlig tur til London!

Vi beklager, men lige nu er der ingen ledige billetter til Musicals i London.