Billetter til: Mean Girls
Fra 944 kr

Mean Girls

5.0 (2)

Baseret på den populære chick flick fra 2004, Mean Girls går direkte ind i, hvad det vil sige at være en rigtig ven, en værdig nemesis og fremfor alt et ordenligt menneske. 

Højdepunkter

- Oplev den ikoniske film Mean Girls live på scenen
- Nyd historien om venskaber og nemesis
- Husk på onsdage går vi med lyserød

Hvad kan jeg forvente?

Mean Girls live på scenen i New York
Cady Heron er muligvis vokset på op en afrikansk savanne, men intet har forberedt hende på de vilde og ondsindede piger i sit nye underlige hjem: Illonis. 

Hvordan vil den nye pige komme til tops i popularitetens heraki? Ved at gå til kamp med The Plastics, en trio af frenemies ledt af den charmerende, med strenge Regina George. Men da Cady kommer op med en plan til at gøre ende på Reginas regime, lærer hun, at du ikke kan gå op mod en Queen Bee uden at blive stukket. 

Mean Girls er nu en glubsk og sjov ny musical fra instruktøren Casey Nicholaw (Aladdin, The Book of Mormon), Jefff Richmond ("30 Rock," "Unbreakable Kimmy Schmidt"), lyrist Nell Benjamin (Legally Blonde) og manuskriftforfatter Tina Fey ("30 Rock," Bossypants).

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter? 
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teateret. Du kan også blot vise billetten på din mobiltelefon. 

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Forestillingens længde: 4 timer 10 minutter

Vejviser

August Wilson Theatre

Adresse
245 West 52nd Street New York NY US

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.