Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Oplev Musicals i New York

Velkommen til NewYorkMusicals.dk, stedet for dig, der vil opleve verdens bedste musicals live på Broadway i hjertet af New York. På NewYorkMusicals.dk kan du enkelt, hurtigt og sikkert bestille billetter til New Yorks største og mest populære musicals samt teaterstykker.

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Arenainfo.

Gershwin Theatre

Gershwin Theatre

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: Wicked - Broadway

Wicked - Broadway

4.6 (47)
Fra kr 633
Wicked er den virkelig populære Broadway musical, der har vundet over 100 priser! Inviter hele familien med til en musicaloplevelse de aldrig vil glemme. Wicked får dig til at grine, græde og tænke. Det er en forestillng for publikummer i alle aldre. 

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til denne populære musical
- Få de bedste tilgængelige pladser i din valgte kategori
- Nyd musikken som rent faktisk har vundet en Grammy
- Oplev en familievenlig musical

Hvad handler Wicked om?
Wicked er fortællingen om den grøn-hudet Elphaba gennem de begivenheder, der vil ændre sit liv for evigt, som i sidste ende gør hende "wicked" og sit usædvanlige venskab med den forkælede rige pige Glinda. 

I Wicked the Musical er fyldt alle de berømte (og berygtede) karakterer. Den onde heks fra Vest og sin meget umage ven Glinda den Gode, Prinsen Fiyero og naturligvis Troldmanden fra Oz.

En imponerende fortælling om kærlighed, venskab og tillid. Wicked viser, at der unægteligt er to sider af enhver historie.

Underholdningsmagasinet Entertainment Weekly kalder Wicked: 'Dette årtis bedste musical!'

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Hvem egner forestilling sig til?
Wicked er en musical for hele familien, men den er anbefalet fra 8 år og op, børn fra 5 år er velkomne på teatret, men af hensyn til de øvrige gæster er børn under 5 år er ikke tilladt til denne forestilling. 

Hvor længe varer musicalen? 
Wicked varer ca. 2 timer og 45 min. inkl. pause. 

Hvem er holdet bag?
Wicked er baseret på en roman af Gregory Maguire med musik og tekst af multi-Grammy og Academy Award vinder Stephen Schwartz, og adapteret til scenen af Winnie Holzman. Produktionen er instrueret af Joe Mantello. 

Vigtig information:
- Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Omkring 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny, der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte. 
  

Åbningstider

Tirsdag kl. 19:00 - onsdag til lørdag kl. 20:00 Onsdag og lørdag kl. 14:00 - søndag kl. 15:00
Bestil nu

Fantastisk: 4.6 – 47 Anmeldelser

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Vejviser

Gershwin Theatre

Adresse
222 West 51 Street New York NY US

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.