Billetter til: Avenue Q

Avenue Q

Fra kr 557
Begrænset tilbud på forestillinger onsdag: Spar 19 % på billetprisen!

Oplev den Tony Award-vindende musicalkomedie Avenue Q på Broadway i New York! Muscialen kombinerer skuespillere med dukker i et hyldende morsomt show! Gå ikke glip af det populære Broadway-hit!

Højdepunkter:
- Sikre dig billetter til denne morsomme musical
- Få de bedste tilgængelige pladser i din valgte kategori
- Oplev Tony Award-vinderen af Bedste Musical

Hvad handler Avenue Q om?
Avenue Q fortæller den tidsløse fortælling om Princeton, der fornyligt er blevet færdig med universitetet og flytter ind til en New Yorker-lejlighed hele ude på Avenue Q. Her møder han Kate (nabopigen), Rod (Republikaneren), Trekkie (internet-sexperten), Lucy 'Løs-på-tråden' (behøver vi sige mere?) og de andre farverige typer, der hjælper Princeton med at finde sin vej i livet. 

Det ville være forkert at kalde Avenue Q et dukkeshow. South Park, Sesame Street eller Muppet Show for voksne er heller ikke helt rigtigt. Der er faktisk ingen let måde at beskrive Avenue Q på, andet end at det er det mest lodne og sjoveste shows du nogensinde vil få at se. 

Avenue Q er virkelig morsom og politisk ukorrekt. Bestil dine billetter allerede i dag!

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Bare print din billet ud og tage den med til teatret.

Hvem egner forestilling sig til?
Avenue Q er anbefalet fra 12 år og op. 

Hvor længe varer musicalen? 
Avenue Q varer ca. 2 timer og 15 min. inkl. pause. 

Vigtig information:
- Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket. Vi har ingen indflydelse på, hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Omkring 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny, der viser, hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte. 

Åbningstider

Onsdag til lørdag og mandag kl. 20:00 - søndag kl. 19:30 Lørdag kl. 14:30 og søndag kl. 15:00

Øjeblikkelig bekræftelse

Vejviser

New World Stages / Stage 3

Adresse
340 West 50th Street New York NY US

×