Cougar The Musical

Cougar The Musical

på St. Luke's Theatre

Cougar The Musical spiller nu på Broadway i New York. Cougar The musical er både varm og sjov. Køb dine billetter til Cougar The Musical på Broadway i New York her!

"Hylende morsom, hjertevarm og med masser af sjæl"! Cougar The Musical der er skrevet af Donna Moore, slipper 3 skønne men desillusioneret kvinder løs, der alle har en smag for hotte unge mænd. De lader deres indre kuvøsejæger spinne og brøle, mens de i undervejs opdager egenkærlighed og styrke.

Den sexede skuespillerliste består af 3 fanastiske-over-fyrre kvinder og en enkelt multi-talentfuld Boy Toy der synger og danser sig igennem en række originale sange, alt fra lækker blues til pop over en udgave af den romantiske ballade "Julio" der synges i en vibrator-mikrofon! 

Hylende morsom, hjertevarm og med masser af sjæl, Cougar the Musical giver dig en vild tur fra Cougar Bar til neglesalonen videre til boudoir og tilbage igen, mens kvinderne siger "ja" til at at ældes, "ja" til tillid og venskab og "ja" til at bevise, at kærlighed ingen alder har!

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

St. Luke's Theatre
308 W 46th Street (btwn 8 & 9 ave)
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2012-08-26

Forestillingens længde:
90 minutes, no intermission

Vejviser


Benyt subway'en til 49th. St. station.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv