Evita

Evita

på Marquis Theatre

Pris fra 975 kr

Evita Musical på Broadway i New York, Andrew Lloyd Webber og Tim Rices mesterværk. Billetter til Evita på Broadway i New York her!

Andrew Lloyd Webber og Tim Rices Evita handler om ​​den første Lady of Argentinas liv, der vandt hendes landsmænds kærighed efter at have giftet sig med den militære leder der senere blev præsident Juan Peron . Det hle foregår i Buenos Aires mellem 1934-1952 hvor denne musical følger Eva Duarte Peron på hendes lange rejse fra at være et faderløst barn til at blive en ambitiøs skuespiller og ikke mindst til den mest magtfulde kvinde i Latinamerika-og i sidste ende til en helgen-lignende figur efter hendes alt for tidlige død af kræft i en alder af 33.

Begivenhederne i Evita liv præsenteres i sang og ledes af ​​showets fortæller, Che.

Opsætningen omfatter bl. a. melodier som “Don’t Cry for Me, Argentina ” (sunget af Evita i den nu berømte balkon scene) "Another Suitcase in Another Hall ", "High Flying Adored " og “You Must Love Me ” den Oscar-vindende ballade sunget af Madonna i filmen.

OBS : Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket! Vi har ingen indflydelse på hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Ca. 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny der viser hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres på nogen måde, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte!

 

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

Marquis Theatre
211 West 45th Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Spiller fra
2012-04-05

Forestillingens længde:
2 hours, 15 minutes

Vejviser


Benyt subway'en til 49th. St. station.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv