Rock of Ages

Rock of Ages

på Helen Hayes Theatre

Pris fra 1393 kr

Se musicalen Rock of Ages på Broadway i New York. Hør de bedste 80'er sange i musicalen Rock of Ages på Broadway. Køb billetter til Rock of Ages her!

Musicalen Rock of Ages er en hyldest til 1980-talets klassiske rock kultur! Musicalen er den klassiske kærlighedshistorie mellem en forstads-pige og en storby-rockfyr, der forelsker sig til de største sange i 80'erne.

Nyd en forrygende aften hvor stort hår møder store drømme! Musicalen Rock of Ages rocker løs på Broadway i New York med stor succes!

MusiCalen Rock of Ages indeholder 28 Rock sange så som: Don't Stop Believin, Wanted Dead or Alive, We Built This City, The Final Countdown, I Wanna Know What Love Is og Here I Go Again.

OBS : Når du bestiller billetter til en musical i New York vil du altid få tildelt de bedste pladser der er ledige i bestillingsøjeblikket! Vi har ingen indflydelse på hvilken række eller plads du får tildelt, da det kun er teatret der tildeler pladser til vores kunder. Ca. 36 timer efter du har modtaget din første bestillingsbekræftelse, vil du modtage en ny der viser hvilke pladser du har fået tildelt. Disse pladser kan ikke ændres på nogen måde, da du har fået de bedste pladser der var ledige da du bestilte!

Fantastisk 4.5

4.5 2 kundekommentarer
Fedeste oplevelse ever!!!

Blanding af humor, fed musik og meget dygtige skuespillere (og lækre) og når bandets lead-guitarist hedder Joel Hoekstra og er fra Whitesnake(!!!) så har man jo den rigtige 80'er lyd på spaden som jo er et must!!
Alt i alt en super fed aften!!
Eneste minus jeg oplevede var i baren...gav 24 USD for en dobbelt Morgan/cola, men der var vist også lidt mere end 4 cl i den ;-) ellers var priserne i baren ok..

Ole, Vojens
SØN, 14 SEP 2014
4.5
super oplevelse

fantastisk oplevelse, hyggeligt og tæt teater, meget nærværende og søde aktører, både på scenen og i baren

Sussi, Køge
TIR, 08 APR 2014
4.5

 

4.5

Fantastisk 4.5

2 kundekommentarer

Bestil billetter

Antal billetter
Dato
Arenainfo.

Helen Hayes Theatre
240 W 44th Street
New York
NY
US

Forestillingsinfo.

Aftenforestillinger
Torsdag til lørdag og mandag kl. 20:00 - tirsdag kl. 19:00 og søndag kl. 19:30

Eftermiddagsforestillinger
Lørdag kl. 14:00 og søndag kl. 15:00

Forestillingens længde:
2 timer og 15 min.

Vejviser


Benyt subway'en til Times Square - 42nd St. station

Vis kort Vis kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv